HOUSE OF ASIA
Makaron ryżowy (10 mm) bezglutenowy
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Czy wiesz... jak zamieniamy warzywa w fusilli? Starannie wybraliśmy najlepsze warzywa. Rozdrobniliśmy je z odrobiną wody, aby otrzymać ciasto. Uformowaliśmy pożądany kształt i wysuszyliśmy je otrzymując pyszne fusilli. Wysoka zawartość białka i źródło błonnika Jedzenie warzyw nigdy nie było tak sycące Warzywio 100% warzyw w formie makaronu.
Makaron ryżowy (10 mm) bezglutenowy
Makaron Ramen
Makaron Soba
Makaron Chow Mein (3-minutowy)
Makaron ryżowy spaghetti bezglutenowy BIO
Fasola czerwona (2x80g)
Najniższa cena: 5,99 zł
Fasola czerwona
Najniższa cena: 3,99 zł
3% taniej
Cieciorka
Najniższa cena: 5,99 zł
Cieciorka (2x80g)
Najniższa cena: 5,99 zł
Fasola czarna (2x65g)
Najniższa cena: 5,99 zł
Teksańska fasolka cayenne
Najniższa cena: 5,99 zł
3% taniej
Meksykańskie chili sin carne
Najniższa cena: 5,99 zł
3% taniej
Soczewica (2x75g)
Najniższa cena: 5,99 zł
Fasola czerwona
Najniższa cena: 5,49 zł
Kukurydza złocista z czerwoną fasolą
Najniższa cena: 6,19 zł
Warzywne Danie Chińskie z ryżem
Warzywne risotto z patelni
Warzywne Burrito z ryżem
Kukurydza złocista
Kukurydza złocista (2x85g)
Kukurydza złocista z groszkiem
Typ | Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od źródeł światła i intensywnych zapachów. Po otwarciu opakowania przechowywać szczelnie zamknięte.
1. Do gotującej się, posolonej wody dodajemy Warzywio
2. Gotujemy 10 minut (nie dłużej!)
3. Odcedzamy i płuczemy pod zimną wodą
Tak jak w przypadku gotowania warzyw strączkowych, pojawienie się piany w trakcie gotowania jest zjawiskiem naturalnym. Płukanie Warzywio zimną wodą pozwala na pozbycie się nadmiaru skrobi.
4. Jedz Warzywio tak jak lubisz:
Na ciepło podgrzane na patelni z ulubionym sosem.
Na zimno w sałatce, skropione oliwą z oliwek, z dodatkiem ulubionych składników.
Bonduelle Polska S.A.
ul. Puławska 303
02-785 Warszawa
ul. Puławska 303
02-785 Warszawa
Grecka sałatka z fusilli
Dla 4 osób
Lista zakupów
1 opakowanie Warzywio z cieciorki i kukurydzy
1 jabłko
60 g suszonej żurawiny
200 g sera Feta
280 g pomidorków koktajlowych
90 g prażonych orzeszków piniowych
1. Kroimy pomidorki koktajlowe i jabłko w kostkę
2. Dodajemy ser Feta, prażone orzeszki piniowe oraz żurawinę
3. Doprawiamy do smaku, dodajemy rukolę oraz wcześniej ugotowane, ostudzone Warzywio
Znajdź więcej przepisów na stronie warzywneinspiracje.pl
Czy wiesz...
jak zamieniamy warzywa w fusilli?
Starannie wybraliśmy najlepsze warzywa.
Rozdrobniliśmy je z odrobiną wody, aby otrzymać ciasto.
Uformowaliśmy pożądany kształt i wysuszyliśmy je otrzymując pyszne fusilli.
Wysoka zawartość białka i źródło błonnika
Jedzenie warzyw nigdy nie było tak sycące
Warzywio 100% warzyw w formie makaronu
wysoka zawartość białka
100% cieciorki i kukurydzy
źródło błonnika
Bonduelle
Marka | Bonduelle |
PodmarkaWarzywio
Nazwa funkcjonalnaWarzywa w formie makaronu
Wariantz cieciorki i kukurydzy
Wypróbuj także:
Bonduelle Warzywio Warzywa w formie makaronu Zielony groszek i cukinia
Bonduelle Warzywio Warzywa w formie makaronu Soczewica koralowa i marchewka
Miejsce pochodzenia Unia Europejska
Green Dot
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00