Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Czy wiesz... jak zamieniamy warzywa w fusilli? Starannie wybraliśmy najlepsze warzywa. Rozdrobniliśmy je z odrobiną wody, aby otrzymać ciasto. Uformowaliśmy pożądany kształt i wysuszyliśmy je otrzymując pyszne fusilli. Wysoka zawartość białka i źródło błonnika Jedzenie warzyw nigdy nie było tak sycące Warzywio 100% warzyw w formie makaronu
mąka z soczewicy koralowej 95% i z marchwi 5%
Gluten | Nie zawiera |
Soja | Może zawierać |
Może zawierać soję. Bez glutenu.
Może zawierać soję. Bez glutenu.
wysoka zawartość białka i źródło błonnika
250
g
Waga brutto266
Wymiar liczbowy250
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
3.5
Opakowanie zawiera ok. 3,5 sugerowanych porcji produktu.
Typ | Karton |
Język danych | polski |
Główny język opisu | polski |
polski
Wymagana wysokość na półce167
Wymagana szerokość na półce100
Wymagana głębokość na półce54
Wysokość167
Szerokość100
Głębokość54
Typ | Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od źródeł światła i intensywnych zapachów. Po otwarciu opakowania przechowywać szczelnie zamknięte.
1. Do gotującej się, posolonej wody dodajemy Warzywio
2. Gotujemy 10 minut (nie dłużej!)
3. Odcedzamy i płuczemy pod zimną wodą
Tak jak w przypadku gotowania warzyw strączkowych, pojawienie się piany w trakcie gotowania jest zjawiskiem naturalnym. Płukanie Warzywio zimną wodą pozwala na pozbycie się nadmiaru skrobi.
4. Jedz Warzywio tak jak lubisz:
Na ciepło podgrzane na patelni z ulubionym sosem.
Na zimno w sałatce, skropione oliwą z oliwek, z dodatkiem ulubionych składników.
Penne z łososiem i bazylią
Dla 4 osób
Lista zakupów
1 opakowanie Warzywio z soczewicy koralowej i marchewki
4 kawałki łososia pokrojonego w kostkę
2 szalotki i bazylia
1 opakowanie śmietanki
1. Podsmażamy na patelni łososia na złoty kolor z szalotkami
2. Dolewamy śmietankę, doprawiamy solą, pieprzem i sokiem z cytryny
3. Dodajemy bazylię. Mieszamy z wcześniej ugotowanym Warzywio.
Znajdź więcej przepisów na stronie warzywneinspiracje.pl
Czy wiesz...
jak zamieniamy warzywa w penne?
Starannie wybraliśmy najlepsze warzywa.
Rozdrobniliśmy je z odrobiną wody, aby otrzymać ciasto.
Uformowaliśmy pożądany kształt i wysuszyliśmy je otrzymując pyszne penne.
Wysoka zawartość białka i źródło błonnika
Jedzenie warzyw nigdy nie było tak sycące
Warzywio 100% warzyw w formie makaronu
wysoka zawartość białka
100% soczewicy koralowej i marchewki
źródło błonnika
Bonduelle
Marka | Bonduelle |
PodmarkaWarzywio
Nazwa funkcjonalnaWarzywa w formie makaronu
Wariantz soczewicy koralowej i marchewki
Wypróbuj także:
Bonduelle Warzywio Warzywa w formie makaronu Zielony groszek i cukinia
Bonduelle Warzywio Warzywa w formie makaronu Cieciorka i kukurydza
Miejsce pochodzenia Unia Europejska
Green Dot