GRIKIOS
Ser na grilla (typu halloumi)
Najniższa cena: 9,99 zł
25% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Wygodny sposób podania, unikalny smak. Ser półtwardy Grill Cheese w formie paluszków to doskonała przekąska lub dodatek do dań. Jak wskazuje sama nazwa, najlepiej smakuje przyrządzony na grillu. Jego środek nabiera wtedy elastyczności, a podczas jedzenia przyjemnie skrzypi miedzy zębami. Po podgrzaniu staje się też intensywniejszy i subtelnie słony. Znajdzie w kuchni szerokie zastosowanie – można go smażyć, zapiekać, podawać na zimno lub dodawać do sałatek. Jest źródłem białka, będzie stanowił ciekawe urozmaicenie codziennej diety. Grikios ser na grilla podzielony jest na równe kawałeczki, dzięki czemu grilluje się go jeszcze wygodniej. Serowe paluszki wystarczy wyjąć z opakowania i wrzucić na rozgrzany ruszt lub płytę elektrycznego opiekacza. Można również obtoczyć je w panierce z mąki, jajka oraz bułki tartej i usmażyć, by nadać im przyjemnej chrupkości. Serwowane w towarzystwie tzatzików lub dipu stają się sycącą przekąską. Najlepiej smakuje jeszcze gorący. Świetnie komponuje się z nim piwo lub wytrawne białe wino. Hermetyczne opakowanie sprawia, że ser zachowuje swoje unikalne walory smakowe. Łatwo go też nakładać i przechowywać po otwarciu.
O MARCE GRIKIOS Podróżuj bez wychodzenia z domu! Dzięki marce Grikios odkryjesz przysmaki kuchni śródziemnomorskiej i poszerzysz swój kulinarny repertuar o nowe przepisy. Cały proces powstawania produktów Grikios jest starannie przemyślany i kontrolowany – od składu i profilu smakowego serów aż do projektu opakowania.
MLEKO pasteryzowane, sól, podpuszczka mikrobiologiczna.
zawiera : mleko , produkty pochodne (łącznie z laktozą)
Ser na grilla (typu halloumi)
Najniższa cena: 9,99 zł
25% taniej
Ser Halloumi
Najniższa cena: 17,99 zł
Ser Halloumi
Najniższa cena: 13,99 zł
Ser na grilla typu Halloumi Burger
Ser Halloumi
Ser na grilla (typu halloumi)
Najniższa cena: 9,99 zł
25% taniej
Ser sałatkowy (typu feta)
Najniższa cena: 8,99 zł
Ser na grilla typu Halloumi Burger
Ser sałatkowy w kostce
Przechowywać w warunkach chłodniczych w temperaturze +2°C - +6°C.
Produkt do bezpośredniego spożycia lub na ciepło. METODA PRZYGOTOWANIA: Smażyć lub grillować przez około 3-4 minuty z każdej strony. Smażyć we frytkownicy przez około 3-4 minuty w temperaturze 180-190°C. Piec przez około 4 minuty w temperaturze 150 -200°C. Najlepiej smakuje podawany na ciepło.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00