FRISCO FRESH
Marchew luz

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Mazurski specjał – pyszny tradycyjny twaróg wyrabiany z najlepszego mleka od krów wypasanych na czystych łąkach Warmii i Mazur. Gładka, aksamitna konsystencja.
Doskonały do klasycznych serników i innych wypieków z serem. Podany w wygodnym wiaderku. Idealna porcja na rodzinny deser.
doskonały do serników na zimno, naleśników i innych wypieków
polskie z natury
bez GMO - z polskiego mleka od krów karmionych paszami wolnymi od GMO
Marchew luz
Cebula 5-8 szt.
Dynia Hokkaido
Czosnek 1 główka
Ziemniaki
Cena przed obniżką: 6,99 zł
72% taniej
Limonka 1szt.
Pietruszka luz
Imbir świeży kłącze 1 szt.
Cena przed obniżką: 4,99 zł
Szczypior Parade - pęczek
Cebula czerwona 3-5 szt.
Cena przed obniżką: 4,99 zł
Por
Kiwi sztuka
Cena przed obniżką: 2,49 zł
40% taniej
Seler 1 szt.
Kiwi 3-5 szt.
Pomarańcze sokowe 4-7 szt.
Dynia Piżmowa
Papryka słodka Ramiro 2-5 szt.
Brukselka krajowa
Ziemniak francuski
Kefir truskawka
Najniższa cena: 3,39 zł
Buraki 4-6 szt.
Cena przed obniżką: 2,99 zł
50% taniej
Kapusta biała
Kefir mango
Najniższa cena: 3,39 zł
Frytki cienkie do piekarnika bezglutenowe
Cena przed obniżką: 11,29 zł
Avocado
Cena przed obniżką: 6,49 zł
39% taniej
Marchew obrana słupki
Kefir naturalny
Najniższa cena: 3,39 zł
Gruszka Lukasówka 3-4 szt.
Cukinia szt
Cynamon cały
Najniższa cena: 6,99 zł
41% taniej
Passata (sos pomidorowy) w kartoniku (3x200g)
Najniższa cena: 9,15 zł
26% taniej
Burak podłużny czerwony 5-6szt.
Marchew obrana
Naturalna niegazowana woda mineralna
Najniższa cena: 1,79 zł
Mango Ready to Eat
Cena przed obniżką: 8,99 zł
Kalarepa
Worki na śmieci 60l 20 szt.
Najniższa cena: 8,19 zł
Napój kokosowo-sojowy
Najniższa cena: 6,69 zł
Naturalna woda źródlana niegazowana
Najniższa cena: 11,94 zł
Natka pietruszki - pęczek
Koperek - pęczek
Kapusta Pak Choi - chińska 2-3 szt
Granat
Avocado BIO 2 szt.
Boczek w słupkach
Najniższa cena: 6,89 zł
Szpinak
Kapusta pekińska krajowa 1 szt.
Rodzynki sułtańskie
Najniższa cena: 3,99 zł
29% taniej
Limonki 3 - 5 szt.
Bakłażan 1-2 szt.
Włoszczyzna łamana krajowa
Jabłka Gala
Cebula żółta obrana 4 szt.
Naturalna woda mineralna niegazowana
Jarmuż pęczek
Napój gazowany
Najniższa cena: 2,29 zł
Ziemniaki kremowe
Worki na śmieci z taśmą 120l 8szt.
Najniższa cena: 9,59 zł
Szczypiorek - pęczek
Napój owsiano-sojowy o smaku bułeczki cynamonowej
Najniższa cena: 6,69 zł
Ser Mozzarella (plastry)
Ser Tylżycki w plastrach
Ser Salami w plastrach
Ser Edamski w plastrach
Ser Gouda w plastrach bez laktozy
Ser Gouda w plastrach
Ser żółty Salami (plastry)
Ser żółty Królewski z Kolna (plastry)
Ser żółty Gouda (plastry)
Ser Mozzarella (kostka)
Ser Gouda (tarty)
Ser Królewski z Kolna w plastrach
Ser rolada ustrzycka w plastrach
Ser Gouda w kawałku
Ser Edamski w kawałku
Ser Złoty Mazur w plastrach
Przechowywać w temperaturze od +1°C do +8°C. Po otwarciu opakowania przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 48 godzin. Występowanie serwatki jest naturalne dla twarogu.
Min. temp. °C 1
Maks. temp. °C 8
Oddział Zakład Produkcji Mleczarskiej w Radomiu ul. Toruńska 6 26-600 Radom
1180 ml
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie Oddział Zakład Produkcji Mleczarskiej w Radomiu ul. Toruńska 6, 26-600 Radom, www.mlekpol.com.pl
Mlekpol
| Marka | Mlekpol |
Sernik na zimno Składniki na spód: - 180 g ciastek zbożowych, pełnoziarnistych w czekoladzie - 60 g masła Łaciate Roztopić masło Łaciate, dodać ciastka i zmiksować do otrzymania masy ciasteczkowej o konsystencji mokrego piasku. Dno tortownicy o średnicy 23 cm wyłożyć papierem do pieczenia. Na papier wysypać ciasteczka. Wyrównać i schłodzić przez pół godziny w lodówce. Masa serowa: - 1 kg Twarogu Sernikowego - 250 ml śmietanki Łaciata 36%, schłodzonej - 4 łyżki cukru pudru - 40 g żelatyny w proszku (10 łyżeczek) + około 70 ml zimnej wody Żelatynę w proszku zalać zimną wodą (tylko do jej pokrycia), odstawić na 10 minut do napęcznienia. Postawić na palniku i podgrzewać, mieszając do całkowitego rozpuszczenia się żelatyny. Nie doprowadzić do wrzenia. Zdjąć z palnika i pozostawić do przestudzenia. Śmietankę Łaciata 36% ubić na sztywno, pod koniec ubijania dodać cukier puder. Cały czas miksując, dodać Twaróg Sernikowy do uzyskania jednolitej masy. Na koniec dodać płynną, przestudzoną żelatynę, dokładnie zmiksować. Na masę ciasteczkową w tortownicy wylać masę serową. Włożyć do lodówki, aby stężała. Frużelina wiśniowa: - 350 g wiśni świeżych lub mrożonych bez pestek - 2 łyżeczki żelatyny w proszku (8 g) - 3 łyżki cukru - 1 łyżka soku z cytryny - 1 łyżeczka mąki ziemniaczanej rozpuszczona w 1 łyżce wody Żelatynę w proszku zalać 4 łyżkami wody, odstawić do napęcznienia. W garnku wymieszać owoce z cukrem. Postawić na palniku i podgrzewać do rozpuszczenia się cukru. Dodać cytrynę, wodę z mąką, dobrze wymieszać, zagotować i zdjąć z palnika. Napęczniałą żelatynę dodać do gorących owoców, wymieszać. Podgrzać na palniku do całkowitego rozpuszczenia się żelatyny. Nie doprowadzać do wrzenia. Zdjąć z palnika, pozostawić frużeliną do wystudzenia (nie pozwalamy jej stężeć). Na masę serową wyłożyć gęstniejącą wiśniową frużelinę, schłodzić w lodówce.
Wyprodukowano w Polsce