PLANTWAY
Roślinny doner a la baranina
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Wegańskie pierogi z soczewicą powstają w 100% z naturalnych składników. Pierogi, które leczą. Brzmi może banalnie ale są to jedyne znane nam pierogi, których jedzenie poprawia przemianę materii (dzięki zawartości łupiny babki jajowatej). CIASTO - Łupina babki jajowatej gwarantuje dużą zawartość błonnika pokarmowego i nadaje ciastu charakterystyczny "razowy" kolor. FARSZ -soczewica czerwona, cebula, majeranek.
Soczewica czerwona (8%), woda, mąka ryżowa, skrobia ziemniaczana, cebula, łupina babki jajowatej, olej rzepakowy, majeranek, pieprz czarny, sól.
Roślinny doner a la baranina
Pizza warzywna z grillowaną papryką i pesto
Danie instant z sosem w stylu japoński klasyczny
Bezmięsny gyros ziołowo-czosnkowy
Bezmięsny kebab słodkie chilli
Danie instant z sosem w stylu japońskie curry
Pizza BBQ z dynią i jalapeno
Fasola w sosie pomidorowym bezglutenowa
W stylu meksykańskim z ciecierzycą
Meksykańskie chili sin carne
Polska fasolka po bretońsku
Gołąbki wegetariańskie z kaszą gryczaną, soczewicą i siemieniem lnianym bezglutenowe
Gołąbki wegetariańskie z ryżem naturalnym bezglutenowe
Placki ziemniaczane
Grzybowy strogonow z boczniakami i pieczarkami (wegański)
Warzywne risotto z patelni
Warzywne Burrito z ryżem
Warzywne Danie Chińskie z ryżem
Kaszetka z zieloną fasolką
Wegańskie pierogi z malinami
Teksańska fasolka cayenne
Kaszetka z orkiszem
Indyjska fasolka curry
Sajgonki z warzywami
Kaszetka z komosą ryżową
Flaczki z boczniaków (wegańskie)
Pulpeciki w sosie pomidorowo-cebulowym z ryżem
Gołąbki z warzywami w sosie pomidorowym
Gołąbki z warzywami w sosie grzybowym
Chilli sin carne z ryżem
Smalczyk z fasoli z jabłkiem
Biryani ryż w stylu indyjskim z czerwonym sosem
Roladki z nadzieniem warzywnym w sosie pomidorowym z ryżem
Pierniczki bezglutenowe
Kula ciasta na bezglutenowe pierniki
Wegański pasztet z fasoli