PRYMAT
Rozmaryn suszony

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
KAMIS Rozmaryn, to przyprawa o silnym, aromatycznym zapachu oraz korzennym, palącym, nieco gorzkim smaku. Ma wiele pozytywnych właściwości, takich jak ułatwienie trawienia, polepszenie krążenia krwi. Służy do przyprawiania wielu potrwa mięsnych, z wieprzowiny, baraniny, jagnięciny, drobiu, dziczyzny. Można go również dodawać do aromatyzowania ziemniaków, zup jarzynowych, sosów. Jest praktycznie przyprawą uniwersalną, dlatego dobrze jest je mieć w swojej kuchni. Nie jest droga, dlatego warto dołączyć jądo kompletu przypraw.
naturalnie suszony
Rozmaryn suszony
Rozmaryn
Oregano
Musztarda sarepska (ostra)
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Musztarda francuska (lekko ostra)
Musztarda chrzanowa (lekko ostra)
Musztarda staropolska (lekko ostra)
Posypka wędzone chrupnięcie
Najniższa cena: 2,99 zł
Czosnek granulowany mielony w całości
Przyprawa do kurczaka złocista
Przyprawa do kebab shoarma
Przyprawa do bigosu i potraw z kapusty
Przyprawa kuchni włoskiej
Przyprawa do sosu tzatziki
Przyprawa chińska - 5 smaków
Zioła prowansalskie
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
FSC - www.fsc.org, Mieszany, Papier z odpowiedzialnych źródeł, FSC C151350
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
| Marka | Kamis |
FSC
Naturalnie suszony dla zachowania pełni smaku i aromatu
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Jajka w koszulce z pomidorami i cukinią Przygotowanie 10 min Gotowanie 20 min Porcje 4 Składniki: 1 cebula pokrojona w kostkę 2 łyżki oleju 1 cukinia pokrojona w kostkę 1 puszka pomidorów bez skóry pokrojonych 2 łyżeczki rozmarynu Kamis 1 łyżeczka czosnku granulowanego Kamis 2 łyżki octu 4 jaja sól, pieprz do smaku 2 ulubione bułki 4 plastry boczku wędzonego lub wędzonki 1. Cebulę podsmaż na oleju, dodaj cukinię, smaż ok. 3 min. Dodaj pomidory, rozmaryn, czosnek, duś ok. 12 min. aż płyn odparuje, dopraw solą i pieprzem. 2. Bułki przekrój na pół, zapiecz na patelni lub w piekarniku, boczek usmaż. 3. W tym samym czasie w rondelku zagotuj wodę z octem i 1 łyżeczką soli. 4. Jajka pojedynczo wbijaj do małego naczynia, a następnie delikatnie wrzucaj do mocno zamieszanej wody i gotuj ok. 3 min. 5. Na grzankach ułóż kolejno warzywa, jajko i boczek.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów