KAMIS
Ocet jabłkowy (z polskich jabłek)

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ocet jabłkowy Kamis to produkt, który jest niezbędny praktycznie w każdej kuchni. Ocet jabłkowy wzbogaca smak dań takich jak zupy czy sałatki. Może być stosowany także do marynat, a także podkreślenia smaku potraw słodko-kwaśnych.
Ocet jabłkowy Kamis to produkt naturalny o wysokim stężeniu. Właśnie dlatego jest bardzo wydajny i należy go rozcieńczać z wodą w proporcji 1:1. Ocet jabłkowy jest także źródłem witamin i minerałów, które wzbogacają codzienną dietę.
Ocet jabłkowy Kamis – do dań wytrawnych i słodko-kwaśnych:
bez dodatku konserwantów
naturalna fermentacja
Ocet jabłkowy (z polskich jabłek)
Ocet jabłkowy
Ocet jabłkowy niefiltrowany 5% BIO
Ocet jabłkowy filtrowany (kw. 5%) BIO
Ocet jabłowy (filtrowany) BIO
Ocet jabłkowy (niefiltrowany) BIO
Oregano
Przyprawa do kurczaka złocista
Przyprawa do sosu tzatziki
Przyprawa do kebab shoarma
Przyprawa do bigosu i potraw z kapusty
Przyprawa kuchni włoskiej
Przyprawa chińska - 5 smaków
Czosnek granulowany mielony w całości
Suszone pomidory z czosnkiem i bazylią
Natka pietruszki
Zioła prowansalskie
Musztarda francuska (lekko ostra)
Musztarda staropolska (lekko ostra)
Musztarda chrzanowa (lekko ostra)
Koperek
Kardamon mielony
Do bezpośredniego spożycia rozcieńczyć 1:1.
Zabezpieczyć przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Najlepiej spożyć przed: patrz góra opakowania.
Stefanowo, ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo, ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
| Marka | Kamis |
Wstęga Möbiusa
Naturalna fermentacja jabłek z polskich sadów oraz długi proces dojrzewania tworzą bogactwo jego smaku i aromatu. 6 % kwasowości do sałatek i dressingów do mięsa i ryb do zup i marynat Odpowiednie dla wegan
Odkryj więcej inspiracji i smaków! www.kamis.pl/octy
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów