RUMMO
Makaron penne rigate (rurki skośne)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron nacinane pióra od Barilli to wysokiej klasy produkt, najczęściej używany do przygotowywania dań z kuchni włoskiej. Makaron pióra najlepiej smakuje przygotowany al dente, ponieważ wówczas można docenić jego niebywałą sprężystość.
Makaron pióra to jeden z najczęściej wykorzystywanych rodzajów makaronów, jakie są używane do obiadu. Charakteryzuje się kształtem – tworzą go niewielkie, niezbyt cienkie rurki, posiadające kanelury, czyli delikatne, podłużne rowki.
Makaron pióra świetnie sprawdzi się do:
Kraj pochodzenia: Włochy
Makaron penne rigate (rurki skośne)
Makaron penne (rurka skośna) bezglutenowy
Najniższa cena: 6,15 zł
Makaron Penne (z semoliny z pszenicy durum)
Makaron penne rigate (rurka skośna)
Najniższa cena: 4,99 zł
Makaron penne rigate (pióra nacinane)
Makaron pióra
Makaron pióra (penne rigate)
Makaron penne
Makaron pennoni rigati (pióra) BIO
Makaron maccheroni (krótkie rurki)
Makaron mezze penne tricolore (pióra trójkolorowe)
Makaron fusilli (świderki) bezglutenowy
Makaron penne (rurki) bezglutenowy
Makaron rigatoni (rurka karbowana)
Makaron proteinowy penne rigate (rurka skośna wysokobiałkowa)
Makaron penne rigate (pióra nacinane) bezglutenowe (kukurydziano-ryżowe)
Makaron spaghetti
Makaron bavette
Makaron gnocchi
Makaron spaghettini
Makaron fusili (świderki)
Makaron tagliatelle (wstążka)
Sos pomidorowy Basilico (z dodatkiem bazylii)
Sos pomidorowy Napoletana (z cebulą i ziołami)
Sos pomidorowy Bolognese (z mięsem i warzywami)
Sos pomidorowy Aglio (z czosnkiem, czerwonym winem i ziołami)
Sos pomidorowy Bolognese (bezmięsny)
Sos pomidorowy Ricotta (z serem Ricotta)
Sos pomidorowy Arrabbiata (z ostrą papryką)
Sos pomidorowy Classico (z ziołami)
Makaron maccheroni (krótkie rurki)
Makaron Farfalle (kokardki)
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów