KNORR
Sos śmietanowo-grzybowy
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Sos do potraw śmietanowo-grzybowy firmy Knorr to doskonały dodatek do wielu potraw. Łącząc w sobie subtelność śmietany z aromatem grzybów, może okazać się perfekcyjnym uzupełnieniem wielu dań mięsnych. Poleca się go zwłaszcza tym, którzy nie mają zbyt wiele czasu na przygotowywanie posiłków.
Sos do potraw śmietanowo-grzybowy przygotowuje się stosunkowo szybko, dolewając jedynie nieco wody. W krótkim czasie możemy więc stworzyć bardzo smaczną potrawę, zwłaszcza wtedy, gdy pojawią się niezapowiedziani goście.
Sos do potraw śmietanowo-grzybowy Knorr to dobre uzupełnienie takich potraw, jak:
doskonały smak leży w naszej naturze
bez: glutaminianu sodu, sztucznych barwników, konserwantów
Sos śmietanowo-grzybowy
Przyprawa do mięs z czosnkiem
Najniższa cena: 3,75 zł
Ostry boczek
Najniższa cena: 2,99 zł
Żurek na wędzonce
Najniższa cena: 2,99 zł
0% taniej
Barszcz biały
Najniższa cena: 3,99 zł
25% taniej
Ser w ziołach
Spaghetti Bolognese
Mieszanka do potraw chińskich
Sos sałatkowy grecki
Soczyste kotlety mielone
Pomidorowe łagodne
Bulion warzywny (6 kostek)
Sos sałatkowy francuski
Chrupiący kurczak z papryką (panierka)
Chrupiący kurczak z czosnkiem (panierka)
Rosół z kury (6 kostek)
Spaghetti Bolognese extra ziołowe
Sposób przygotowania: Podgrzej.
Przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce przez maksymalnie 2 dni.
Al. Jerozolimskie 134 02-305 Warszawa
1 porcja** zawiera: 490 kJ 120 kcal 6%* w 100 g: 390 kJ/95 kcal *% referencyjnej wartości spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal). **1 porcja = 125 g. Opakowanie zawiera 4 porcje sosu.
Unilever Polska Sp. z o.o. Al. Jerozolimskie 134 02-305 Warszawa
Knorr
Marka | Knorr |
Potrawy z makaronów, mięs i kurczaka będą wspaniale smakować, jeśli dodasz do nich gęstego sosu łączącego aromat grzybów i łagodną śmietankę. Dobrze nadaje się także do dań mącznych: kopytek, pyz. Szczególnie polecamy do piersi z kurczaka z pieczarkami.
Przepis Szefa Kuchni Knorr: 1. 400 g piersi z kurczaka pokrój w kostkę i podsmaż na gorącym oleju. 2. Dodaj sos i gotuj przez 2-3 minuty na małym ogniu. Podawaj z ugotowanym makaronem penne.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00