KNORR
Sos śmietanowo-grzybowy
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Sos do potraw śmietanowo-grzybowy firmy Knorr to doskonały dodatek do wielu potraw. Łącząc w sobie subtelność śmietany z aromatem grzybów, może okazać się perfekcyjnym uzupełnieniem wielu dań mięsnych. Poleca się go zwłaszcza tym, którzy nie mają zbyt wiele czasu na przygotowywanie posiłków.
Sos do potraw śmietanowo-grzybowy przygotowuje się stosunkowo szybko, dolewając jedynie nieco wody. W krótkim czasie możemy więc stworzyć bardzo smaczną potrawę, zwłaszcza wtedy, gdy pojawią się niezapowiedziani goście.
Sos do potraw śmietanowo-grzybowy Knorr to dobre uzupełnienie takich potraw, jak:
doskonały smak leży w naszej naturze
bez: glutaminianu sodu, sztucznych barwników, konserwantów
Sos śmietanowo-grzybowy
Sos cztery sery z bazylią
Spaghetti Bolognese
Najniższa cena: 5,99 zł
Spaghetti Bolognese extra ziołowe
Najniższa cena: 5,99 zł
Spaghetti Carbonara
Najniższa cena: 5,99 zł
Mieszanka do potraw chińskich
Najniższa cena: 5,99 zł
25% taniej
Soczyste kotlety mielone
Najniższa cena: 5,99 zł
Francuska zupa cebulowa z prażoną cebulką
Najniższa cena: 6,65 zł
Rosół z makaronem
Najniższa cena: 4,79 zł
27% taniej
Mieszanka przyprawowo-serowa do mac&cheese
Najniższa cena: 5,99 zł
Czosnek - przyprawa w mini kostkach (10 szt.)
Najniższa cena: 4,75 zł
Żurek
Sos do spaghetti bolognese
Ser w ziołach
Sos sałatkowy grecki
Kurczak w sosie kurkowym
Pomidorowe pikantne
Sos sałatkowy francuski
Sposób przygotowania: Podgrzej.
Przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce przez maksymalnie 2 dni.
Al. Jerozolimskie 134 02-305 Warszawa
1 porcja** zawiera: 490 kJ 120 kcal 6%* w 100 g: 390 kJ/95 kcal *% referencyjnej wartości spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal). **1 porcja = 125 g. Opakowanie zawiera 4 porcje sosu.
Unilever Polska Sp. z o.o. Al. Jerozolimskie 134 02-305 Warszawa
Knorr
Marka | Knorr |
Potrawy z makaronów, mięs i kurczaka będą wspaniale smakować, jeśli dodasz do nich gęstego sosu łączącego aromat grzybów i łagodną śmietankę. Dobrze nadaje się także do dań mącznych: kopytek, pyz. Szczególnie polecamy do piersi z kurczaka z pieczarkami.
Przepis Szefa Kuchni Knorr: 1. 400 g piersi z kurczaka pokrój w kostkę i podsmaż na gorącym oleju. 2. Dodaj sos i gotuj przez 2-3 minuty na małym ogniu. Podawaj z ugotowanym makaronem penne.