HOUSE OF ASIA
Makaron ryżowy (5 mm) bezglutenowy
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
naturalnie bezglutenowy
Makaron ryżowy (5 mm) bezglutenowy
Makaron ryżowy vermicelli bezglutenowy
Makaron ryżowy (10 mm) bezglutenowy
Makaron ryżowy (7 mm) bezglutenowy
Makaron Ramen
Makaron ryżowy (3 mm)
Makaron ryżowy (5 mm)
Makaron ryżowy (1 mm)
Makaron ryżowy (krajanka) bezglutenowy BIO
Makaron ryżowy wstążki bezglutenowy
Makaron ryżowy vermicelli bezglutenowy
Sos sojowy jasny (naturalnie warzony)
Najniższa cena: 5,99 zł
Makaron Udon
Najniższa cena: 9,99 zł
Mieszanka do tempury (panierka do smażenia)
Najniższa cena: 7,75 zł
25% taniej
Warzywa do woka
Najniższa cena: 9,99 zł
Sos z grzybów Shiitake
Najniższa cena: 6,15 zł
Mleczko kokosowe (tł. 5-7%)
Mleczko kokosowe BIO (tł. 17-19%)
Mleczko kokosowe BIO (tł. 5-7%)
Sos sojowy ciemny (naturalnie warzony)
Liście alg morskich nori (6 szt.)
Sos Teriyaki (gęsty)
Makaron ryżowy (5 mm) bezglutenowy
Makaron ryżowy vermicelli bezglutenowy
Makaron ryżowy (10 mm) bezglutenowy
Makaron ryżowy (7 mm) bezglutenowy
Przyprawa garam masala (pikantna)
Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotuj przez 5-6 minut. Odsącz i przepłucz w zimnej wodzie.
Przechowywać w suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w suchym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu do końca daty minimalnej trwałości.
Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k., Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska
House of Asia
Marka | House of Asia |
Przepisy na dania kuchni azjatyckiej znajdziesz na: www.houseofasia.pl
Polędwiczki wieprzowe z makaronem Vermicelli i warzywami Składniki - 1/2 opakowania makaronu Vermicelli - 1 słoik warzyw do woka House of Asia - 3 łyżki sosu sojowego ciemnego - 2 łyżki oleju - 150 g polędwiczki wieprzowej, pokrojonej w cienkie plastry - kilka gałązek szczypiorku Przygotowanie 1. Makaron ugotuj zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. 2. Warzywa wypłucz w zimnej wodzie. 3. Na średnim ogniu rozgrzej olej i dodaj mięso. Smaż po 2 minuty z każdej strony. Dodaj warzywa i krótko podsmaż. 4. Dodaj makaron oraz sos sojowy. Wymieszaj i smaż przez 2 minuty. Posyp pokrojonym szczypiorkiem.
Wyprodukowano w Wietnamie.