Składniki
ciasto piernikowe: mąka pszenna, miód gryczany (19,5%), cukier, masło , jaja, mleko, cynamon, orzechy włoskie, goździki, gałka muszkatołowa, skórka z pomarańczy kandyzowana (skórka z pomarańczy, glukozowo-fruktozowy, cukier, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancje konserwujące: sorbinian potasu, dwutlenek siarki), soda oczyszczona, imbir, ziele angielskie, kardamon, sól, dekoracja: masa cukrowa czerwona (cukier, syrop glukozowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, tłuszcz roślinny, glukoza, woda, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, naturalny aromat wanilii, barwniki: czerwień allura, żółcień pomarańczowa, masa cukrowa zielona (cukier, syrop glukozowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, tłuszcz roślinny, skrobia kukurydziana, woda, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, naturalny aromat wanili, barwniki: tartrazyna, błękit brylantowy); masa cukrowa biała (cukier, syrop glukozowy, tłuszcz roślinny, olej roślinny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromaty), lukier (cukier trzcinowy, mąka ryżowa, białko roślinne, regulator kwasowości: winian monopotasowy, substancja zagęszczajaca: karboksylmetyloceluloza), perełki srebrne (cukier, skrobia z pszenicy/kukurydzy, syrop glukozowy z pszenicy, barwnik: aluminium, żelatyna, wosk roślinny), srebrny pył (barwniki: krzemian glikowo-potasowy, tlenek tytanu)