HORTEX
Bób zielony mrożony
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
poleca: Fundacja Klubu Szefów Kuchni
gotowe w ok. 7 min
Wartość energetyczna | 318 kJ | 4.00% | |
w 100 g: 211 kJ / 51 kcal | |||
RWS - referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/ 2000 kcal) |
Wymiar liczbowy 450
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Torebka |
Waga brutto 456
g
Średnia miara (e)
3
Opakowanie 450 g zawiera 3 sugerowane porcje produktu.
angielski
polski
Bób zielony mrożony
Włoszczyzna paski mrożona
Fasolka zielona szparagowa mrożona
Zupa kalafiorowa z koperkiem mrożona
Kalafior mrożony
Zamrożony produkt wsypać do wrzącej wody i gotować na małym ogniu przez 5-7 minut do uzyskania pożądanej miękkości. Przyprawić do smaku. Odcedzić i stosować jako dodatek do dań mięsnych lub jako danie jarskie.
Spożywać po obróbce termicznej.
Produkt głęboko mrożony. Chronić przed rozmrożeniem. Nie zamrażać powtórnie. Warunki przechowywania przez konsumenta: * -6°C - do 1 tygodnia ** -12°C - do 1 miesiąca *** -18°C - do daty podanej na opakowaniu
ul. Kard. St. Wyszyńskiego 52 88-320 Strzelno
Jedna porcja (150 g) dostarcza: 318 kJ 76 kcal 4%* w 100 g: 211 kJ / 51 kcal * RWS - referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/ 2000 kcal)
Oerlemans Foods Polska Sp. z o.o., ul. Kard. St. Wyszyńskiego 52 88-320 Strzelno www.oerlemans-foods.pl
Oerlemans
Marka | Oerlemans |
Podmarka Kuchnia eksperta
Polecamy inne produkty! Oerlemans Kuchnia eksperta Wiśnie Oerlemans Kuchnia eksperta Fasolka szparagowa cięta Oerlemans Kuchnia eksperta Zupa jarzynowa Oerlemans, jako dbający o swoich konsumentów producent mrożonych warzyw i owoców, zgodnie z obowiązującymi praktykami produkcji, szczególną uwagę zwraca na jakość, przygotowanie i pakowanie swoich produktów. Dlatego, jeżeli mają Państwo jakieś uwagi czy pytania, prosimy o kontakt.
Przepisy eksperta Makaron tagliatelle z bobem Lista składników - makaron Tagliatelle 600 g - boczek w grubych plastrach 15 dkg - przyprawy: parmezan, pieprz, sól - oliwa - 2 łyżki - 1/2 cebuli czerwonej - natka pietruszki Porcja dla 4 osób Zamrożony bób należy blanszować w gorącej wodzie przez 2 minuty, następnie obrać ze skórki. Plastry boczku pokroić w paski i cebulę czerwoną w piórka, podsmażyć na oliwie, doprawić, na końcu dodać obrany bób. Ugotowany makaron wymieszać z dodatkami na patelni. Podawać ze świeżym tartym parmezanem, natką pietruszki i oliwą.