marchew żółta (40%)
groszek (30%)
żółta fasolka (30%)
Seler: Może zawierać
Produkt może zawierać seler.
Składnik pokarmowy | produktu w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 185 kJ - 44 kcal |
Tłuszcz | 0.3 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0.1 g |
Węglowodany | 5.6 g |
w tym cukry | 2.5 g |
Błonnik | 4.3 g |
Białko | 2.6 g |
Sól* | 0.03 g |
*Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu. |
Typ: Zamrażać
Maks. temp. °C: -18
Chronić przed rozmrożeniem! Produkt rozmrożony nie nadaje się do powtórnego zamrożenia! Sposób przechowywania pod warunkiem nieprzerwania łańcucha chłodniczego: w temperaturze 0°-+3°C: 24 godziny; w temperaturze -18°C najlepiej spożyć przed końcem: data wydrukowana na opakowaniu.
czas przygotowania porcja 150 g: na patelni 5 min, w garnku 2 min, w mikrofali 3 min opakowanie 460 g: na patelni 7 min, w garnku 3 min, w mikrofali 5 min Przygotowanie po wyjęciu z opakowania, bez rozmrażania.
460
g
Wymiar liczbowy: 460
Jednostka (specyficzna): Gramów
Typ: Zgrzewane
Opakowanie: Nadające się do recyklingu
Główny język opisu | polski |
Język danych | polski |
polski
Przepisy prosto na talerz! Warzywa do obiadu Na rozgrzaną patelnię z łyżeczką oliwy wykładamy mieszankę warzyw. Podsmażamy, mieszając. Doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy z odrobiną masła i ulubionych ziół. Warzywa w sosie tymiankowym Siekamy i podsmażamy cebulę. Dolewamy bulion oraz dodajemy posiekany tymianek. Doprawiamy solą i pieprzem. Dodajemy śmietanę i delikatnie mieszamy. Na patelnię dodajemy mieszankę warzyw Paryską i smażymy ok. 5-7 minut. Pieczony kurczak z warzywami Udko kurczaka natrzeć oliwą, oprószyć pieprzem, solą i tymiankiem, włożyć do żaroodpornego naczynia i obłożyć cytryną oraz podlać lekko wodą. Piec ok. 30 minut w temp. 190°C. Po tym czasie odwrócić mięso, polać powstałym sosem. Wokół ułożyć mieszankę warzywną paryską, włożyć z powrotem do piekarnika i piec ok. 10 minut. Warzyw nie musisz już gotować, Bonduelle zrobił to za Ciebie na parze. Szukasz pomysłu na obiad lub przekąskę? Odwiedź warzywneinspiracje.pl
Dzięki procesowi blanszowania na parze mają idealny smak i chrupkość, a co najważniejsze przygotujesz je w zaledwie 5 minut!
15% gratis
idealny smak i chrupkość
marchew żółta, groszek, fasolka żółta
100% naturalne, gwarancja jakości
5 minut i gotowe!
wysoka zawartość błonnika
Bonduelle
Marka: Bonduelle
Podmarka: Już przygotowane na parze
Nazwa funkcjonalna | Mieszanka warzywna |
Wariant | paryska |
Odkryj inne smaki mieszanek przygotowanych na parze!
Miejsce pochodzenia: Polska
Wysoka zawartość błonnika
Promocja pozostała na opakowaniu
Dodatkowa zawartość
Bonduelle Polska S.A. ul. Puławska 303 02-785 Warszawa
Bonduelle Polska S.A. ul. Puławska 303 02-785 Warszawa infolinia 0 801 372 032 Opłata jak za jedną jednostkę taryfikacyjną www.bonduelle.com.pl www.facebook.com/bonduellepolska
801372032
www.bonduelle.com.pl