DELECTA
Ciasto czekoladowe z belgijską czekoladą - mieszanka do wypieku
Najniższa cena: 9,15 zł
13% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
naturalne składniki
pyszna klasyka
bez barwników
bez syropu glukozowego
bez oleju palmowego
Ciasto czekoladowe z belgijską czekoladą - mieszanka do wypieku
Najniższa cena: 9,15 zł
13% taniej
Gofry - mieszanka do wypieku
Ciasto brownie bezglutenowe - mieszanka do wypieku
Muffiny klasyczne (z foremkami) bezglutenowe - mieszanka do wypieku
Naleśniki z mąką gryczaną bezglutenowe BIO - mieszanka do wypieku
Ciasto kruche bezglutenowe - mieszanka do wypieku
Ciasto drożdżowe bezglutenowe - mieszanka do wypieku
Galaretka o smaku truskawkowym
Najniższa cena: 1,99 zł
Galaretka o smaku cytrynowym
Najniższa cena: 1,99 zł
Galaretka o smaku gruszkowym
Najniższa cena: 1,99 zł
Galaretka o smaku pomarańczowym
Najniższa cena: 1,99 zł
Galaretka o smaku wiśniowym
Najniższa cena: 1,99 zł
Galaretka o smaku czarnej porzeczki
Najniższa cena: 1,99 zł
Galaretka Zozole o smaku poziomki
Najniższa cena: 1,75 zł
14% więcej
Galaretka mleczna o smaku moreli
Najniższa cena: 1,25 zł
27% więcej
Dżemix uniwersalny 3:1 (na 1kg owoców)
Najniższa cena: 2,99 zł
0% taniej
Śnieżka oryginalna
Najniższa cena: 2,49 zł
Cukier żelujący 3:1 (na 1kg owoców)
Najniższa cena: 5,65 zł
Ciasto czekoladowe z belgijską czekoladą - mieszanka do wypieku
Najniższa cena: 9,15 zł
13% taniej
Galaretka Zozole o smaku mango
Najniższa cena: 1,75 zł
14% więcej
Aromat pomarańczowy
Najniższa cena: 1,49 zł
34% taniej
Galaretka mleczna o smaku gruszki
Najniższa cena: 1,25 zł
27% więcej
Dżemix uniwersalny 2:1 (na 1kg owoców)
Najniższa cena: 2,99 zł
0% taniej
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
ul. Fabryczna 5 00-446 Warszawa
Bakalland S.A. ul. Fabryczna 5 00-446 Warszawa www.delecta.pl
Delecta
Marka | Delecta |
Czasami chcemy coś wyznać drugiej osobie, a nie bardzo wiemy jak to zrobić, żeby wyszło lekko, naturalnie i... od serca ;) Na szczęście jest na to prosty przepis: wystarczy emocje wyrazić na słodko!
Wypróbuj Delecta Krem karpatka oryginalna
Więcej inspiracji szukaj na www.delektujemy.pl Dobra strona wypieków
Przygotuj: Do kremu: 500 ml mleka, 200 g masła lub margaryny Do ciasta: 250 ml wody (ok. 1 szklanki), 125 g margaryny, 4-5 jaj (w zależności od wielkości) Do dekoracji: 1 łyżkę cukru pudru Sposób przygotowania: 1. Zawartość torebki z kremem rozmieszaj w 200 ml mleka. 2. Pozostałe 300 ml mleka zagotuj i wlej rozprowadzony proszek. 3. Całość gotuj na małym ogniu do zgęstnienia (ok. 3 min), energicznie mieszając i rozcierając ewentualne grudki. Wystudź. 4. Zmiksuj ugotowaną zimną masę. Dodawaj porcjami miękki tłuszcz ciągle miksując, do gładkiej konsystencji. 5. Zagotuj wodę z tłuszczem, dodaj zawartość torebki z ciastem. Podgrzewaj na małym ogniu (ok. 1 min), energicznie rozcierając masę. Wystudź. 6. Nastaw piekarnik na temp. 220°C (bez termoobiegu). 7. Do chłodnej masy wbijaj kolejno jaja i miksuj na najwyższych obrotach przez ok. 5 min. 8. Ciasto podziel na dwie części. Każdą z nich rozprowadź cienką warstwą na blasze 25 x 30 cm wysmarowanej tłuszczem i wysypanej mąką. 9. Wstaw do nagrzanego do temp. 220°C piekarnika i piecz 25-30 min (każde ciasto piecz oddzielnie, do uzyskania złocistego koloru). 10. Po upieczeniu wystudź ciasto. 11. Na dolną warstwę ciasta wyłóż przygotowany krem, przykryj górną warstwą ciasta. 12. Ciasto posyp cukrem pudrem.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00