FRISCO FISH
Dorsz czarny filet bez skóry (210g - 390g)
Sumy, szczupaki, węgorze - supermarket internetowy Frisco.pl z produktami delikatesowymi proponuje także rzadziej kupowane gatunki ryb. Wystarczy odrobina pomysłowości, by Nasz menu zaczęło przypominać to z najbardziej ekskluzywnych restauracji.
Jak przygotować wykwintną potrawę z węgorza? Możemy pomyśleć na przykład o sosie cytrynowym albo przyrządzić go w wersji gulaszowej - dodając posiekaną cebulę, pieczarki i mocniej doprawiając. Ważne, by mięso odpowiednio zamarynować - świeże ryby powinny nasiąknąć przyprawami, takimi między innymi jak rozmaryn albo ziele angielskie. Suma można dusić w zalewie z dodatkiem pomidorów albo upiec w piekarniku, dodając przyprawy i nasmarowując olejem. Mięso suma jest stosunkowo tłuste - dlatego można je grillować albo wędzić. Szczupaki ze względu na charakterystyczny zapach powinny być odpowiednio nasolone i odstawione na kilka godzin przed rozpoczęciem gotowania. Ryby świeże i odpowiednio przyrządzone to prawdziwa rozkosz dla podniebienia. Robiąc zakupy przez Internet, możesz wybrać wiele ich rodzajów - sprzedaż ryb to nasza specjalność. Nasz sklep online to wysoka jakość produktów i dostawa do domu.
Dorsz czarny filet bez skóry (210g - 390g)
Dorsz atlantycki filet ze skórą (175g-325g)
Dorsz atlantycki polędwica bez skóry (270g-410g)
Łosoś norweski filet extra ze skórą - surowy (porcja)
Łosoś świeży ze skórą
Łosoś świeży ze skórą (2 porcje)
Łosoś do piekarnika po Tajsku
Łosoś do piekarnika po Gruzińsku
Łosoś norweski filet extra ze skórą - surowy (480g-720g)
Łosoś norweski dzwonka ze skórą (2 szt.) (320g-480g)
Pstrąg łososiowy ze skórą (porcja)
Pstrąg tęczowy patroszony ze skórą (280g-420g)
Pstrąg tęczowy filet ze skórą (140g-260g)
Pstrąg łososiowy filet ze skórą (480g-720g)
Dorada patroszona ze skórą (400g-600g)
Halibut niebieski filet bez skóry (280-520g)
Karmazyn filet ze skórą (175g-325g)
Makrela patroszona (245g-455g)
Sum Afrykański filet ze skórą (245g-455g)
Karp dzwonko - świeży (400g - 600g)
Karp płat ze skórą - świeży (480g-720g)
Karp filet ze skórą - świeży (480g-720g)
Karp patroszony ze skórą - świeży (1280g-1920g)