Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kiełbasa drobiowo-wieprzowa, wędzona, parzona, suszona. Kiełbasa w osłonce alginianowej jadalnej. Powierzchnia sucha, równomiernie pomarszczona. Osłonka ściśle przylegająca do masy mięsnej. Gramatura: 100 g. Surowce równomiernie rozłożone. Konsystencja ścisła, krucha. Barwa batonu jasnobrązowa. Barwa na przekroju ciemnoróżowa, tłuszczu biała do kremowej. Smak i zapach charakterystyczne dla kiełbasy drobiowo-wieprzowej z mięsa peklowanego, wędzonej, parzonej, suszonej, umiarkowanie słona.
KABANOS & MINI Z DROBIEM
KIEŁBASA DROBIOWO-WIEPRZOWA, DROBNO ROZDROBNIONA, WĘDZONA, PARZONA, SUSZONA
PRODUKT BEZGLUTENOWY.
100 g produktu wyprodukowano z 92 g mięsa drobiowego i 88 g mięsa wieprzowego
Składniki: mięso z kurcząt, mięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, skrobia ziemniaczana, sól, glukoza, białko wieprzowe kolagenowe, aromaty (w tym aromat dymu wędzarniczego), przyprawy, przeciwutleniacz: askorbinian sodu, stabilizatory: trifosforany, węglany sodu; substancja konserwująca: azotyn sodu. Produkt w osłonce jadalnej (substancja żelująca: alginian sodu, stabilizator: chlorek wapnia,aromat).
Może zawierać: GORCZYCĘ, JAJA, MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ), SELER, SOJĘ.
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Przechowywać w temperaturze od +2°C do + 24°C.
Po otwarciu należy spożyć w ciągu 48 godzin, lecz nie później niż po terminie przydatności do spożycia.