DARY NATURY
Bazylia BIO
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Bazylia jest nieodzownym towarzyszem przepisów opierających się na pomidorach. To proste w użyciu zioło posiada niesamowitą moc - wystarczy, że dodasz ją do swojej pizzy lub makaronu, a uzyskasz ten specyficzny, włoski smak.Nie przytłacza swoim pieprznymi półtonami i ziemistym aromatem innych smaków, a raczej nadaje im nową jakość. Świetnie się komponuje z innymi ziołami, takimi jak rozmaryn czy oregano.
zbierana ręcznie, aby zachować jak najwięcej naturalnego smaku, koloru i aromatu
Może zawierać gorczycę, jaja, mleko, seler, soję, zboża zawierające gluten.
Bazylia
Wymiar liczbowy 8
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Zapakowano w | Polska |
Typ | Saszetka |
g
Średnia miara (e)
Bazylia BIO
Bazylia
Bazylia
Przyprawa do piernika
Najniższa cena: 2,49 zł
Dro żdże suszone (6 sasz. x 8g)
Najniższa cena: 8,55 zł
Przyprawa do ryb
Najniższa cena: 1,89 zł
21% taniej
Cynamon kora
Najniższa cena: 8,45 zł
Aromat waniliowy z wanilii Bourbon (naturalny)
Najniższa cena: 10,79 zł
Cukier z wanilią
Najniższa cena: 3,65 zł
Musztarda Smoky BBQ (słodko-dymna)
Najniższa cena: 4,99 zł
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Najniższa cena: 4,99 zł
Musztarda chrzanowa (lekko ostra)
Najniższa cena: 4,25 zł
Musztarda grillowa (lekko ostra)
Najniższa cena: 6,99 zł
29% taniej
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Najniższa cena: 4,15 zł
Musztarda stołowa (łagodna)
Najniższa cena: 4,39 zł
Pieprz kolorowy ziarnisty - młynek
Najniższa cena: 9,99 zł
Musztarda czeska (słodko-ostra)
Najniższa cena: 3,99 zł
Musztarda sarepska (ostra)
Czosnek granulowany mielony w całości
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
FSC - www.fsc.org, Mieszany, Papier z odpowiedzialnych źródeł, FSC C151350
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
KAMIS
Marka | Kamis |
FSC
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Pieczona mozzarella Przygotowanie 10 min Gotowanie 12 min Porcje 4 Składniki: 1 opakowanie mini mozzarelli 2 łyżeczki Bazyli Kamis 150 g boczku wędzonego w plastrach 1 dojrzałe awokado pokrojone w grubą kostkę 250 g pomidorków koktajlowych przekrojonych na pół 100 g zielonych oliwek 2 łyżki oliwy z oliwek 1 łyżka soku z cytryny sól, pieprz do smaku 1. Mozzarellę oprósz połową bazylii. 2. Owiń dokładnie wędzonym boczkiem. 3. Piecz 12 min w piekarniku rozgrzanym do 195°C. 4. W tym samym czasie wymieszaj pozostałe składniki. dopraw solą i pieprzem, dodaj upieczoną mozzarellę.
Zapakowano w Polsce