PRYMAT
Bazylia
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Bazylia jest nieodzownym towarzyszem przepisów opierających się na pomidorach. To proste w użyciu zioło posiada niesamowitą moc - wystarczy, że dodasz ją do swojej pizzy lub makaronu, a uzyskasz ten specyficzny, włoski smak.Nie przytłacza swoim pieprznymi półtonami i ziemistym aromatem innych smaków, a raczej nadaje im nową jakość. Świetnie się komponuje z innymi ziołami, takimi jak rozmaryn czy oregano.
zbierana ręcznie, aby zachować jak najwięcej naturalnego smaku, koloru i aromatu
Bazylia
Bazylia
Bazylia BIO
Przyprawa Udon 7 smaków z sezamem i sosem sojowym (kuchnia japońska)
Najniższa cena: 2,99 zł
Papryka słodka mielona
Najniższa cena: 1,59 zł
Przyprawa Butter Chicken (kuchnia indyjska) z kminem rzymskim i kardamonem
Najniższa cena: 2,99 zł
Musztarda francuska (lekko ostra)
Najniższa cena: 4,79 zł
Glazura smoky bbq z miodem (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 3,59 zł
Musztarda sarepska (ostra)
Najniższa cena: 2,99 zł
Nuggetsy - panierka klasyczna
Najniższa cena: 3,49 zł
Przyprawa koreańskie BBQ z sezamem i płatkami chili (kuchnia koreańska)
Najniższa cena: 2,99 zł
Przyprawa tajskie curry z kolendrą i pieprzem cayenne (kuchnia tajska)
Najniższa cena: 2,99 zł
Ocet jabłkowy (z polskich jabłek)
Najniższa cena: 8,65 zł
Pieprz cytrynowy
Najniższa cena: 2,15 zł
Musztarda miodowa (łagodna)
Najniższa cena: 4,79 zł
Przyprawa do frytek i ziemniaków
Najniższa cena: 2,29 zł
Przyprawa do kurczaka pikantna
Najniższa cena: 2,25 zł
Glazura orientalna z sezamem i miodem (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 3,59 zł
Musztarda sarepska (ostra)
Najniższa cena: 5,99 zł
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
FSC - www.fsc.org, Mieszany, Papier z odpowiedzialnych źródeł, FSC C151350
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
KAMIS
Marka | Kamis |
FSC
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Pieczona mozzarella Przygotowanie 10 min Gotowanie 12 min Porcje 4 Składniki: 1 opakowanie mini mozzarelli 2 łyżeczki Bazyli Kamis 150 g boczku wędzonego w plastrach 1 dojrzałe awokado pokrojone w grubą kostkę 250 g pomidorków koktajlowych przekrojonych na pół 100 g zielonych oliwek 2 łyżki oliwy z oliwek 1 łyżka soku z cytryny sól, pieprz do smaku 1. Mozzarellę oprósz połową bazylii. 2. Owiń dokładnie wędzonym boczkiem. 3. Piecz 12 min w piekarniku rozgrzanym do 195°C. 4. W tym samym czasie wymieszaj pozostałe składniki. dopraw solą i pieprzem, dodaj upieczoną mozzarellę.
Zapakowano w Polsce
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów