DELECTA
Cukier wanilinowy (na 2kg mąki)

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Cukier waniliowy to dodatek do ciast, deserów i potraw mlecznych
porcja na 0,5 kg mąki
Cukier wanilinowy (na 2kg mąki)
Cukier z wanilią Bourbon BIO
Cukier trzcinowy z mieloną wanilią Bourbon BIO (bezglutenowy)
Najniższa cena: 3,99 zł
Cukier wanilinowy (na 1kg mąki) bezglutenowy
Cukier cynamonowy bezglutenowy BIO
Cukier wanilinowy (z naturalnym ekstraktem wanilii)
Cukier z prawdziwą wanilią - cukier waniliowy
Cukier wanilinowy (z naturalnym ekstraktem wanilii) XXL
Cukier z wanilią z dodatkiem wanilii bourbon z Madagaskaru
Cukier z wanilią do ciast i deserów
Cukier o smaku migdałowym
Cukier wanilinowy (na 1kg mąki)
Cukier z dodatkiem wanilii
Cukier wanilinowy (na 1 kg mąki)
Cukier z wanilią
Cukier wanilinowy (na 2 kg mąki)
Cukier wanilinowy (na 0,5kg mąki)
Posypka dekoracyjna cukrowa - świąteczny mix
Najniższa cena: 8,79 zł
Przyprawa do gyrosa
Najniższa cena: 1,85 zł
Cytrynowy łosoś w ziołach - mieszanka przyprawowa
Najniższa cena: 2,79 zł
Cynamon mielony (w słoiczku)
Glazura smoky bbq z miodem (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 3,85 zł
Glazura orientalna z sezamem i miodem (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 3,85 zł
Musztarda sarepska (ostra)
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Oregano
Musztarda miodowa (łagodna)
Musztarda delikatesowa (łagodna)
Musztarda stołowa (łagodna)
Musztarda z żurawiną (łagodna)
Czosnek granulowany mielony w całości
Przyprawa do kurczaka złocista
Przyprawa chińska - 5 smaków
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo, ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo, ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
| Marka | Kamis |
Więcej inspiracji znajdziecie na www.kamis.pl
Kruche ciasteczka z wiśniami Przygotowanie 30 min + czas chłodzenia ciasta, pieczenie 15 min, porcje 20 Składniki: Ciasto: 500 g mąki pszennej typ 500, 240 g cukru pudru, 250 g masła, 2 jajka, 2 łyżeczki Proszku do pieczenia Kamis, 1/3 łyżeczki soli, 8 g Cukru wanilinowego Kamis Nadzienie: 400 g mrożonych wiśni bez pestek, 4 łyżki cukru, 2 łyżeczki mąki ziemniaczanej Sposób przygotowania: 1. Wszystkie składniki na ciasto wymieszaj i wyrób na jednolite ciasto. 2. Zagniecione ciasto zawiń w folię i odstaw do lodówki na 2 godz. 3. Na stolnicy podsypanej mąką rozwałkuj schodzone ciasto na grubość ok 5 mm. 4. Wycinaj krążki o średnicy ok 7 cm, w połowie z nich wytnij w środku otwory o średnicy ok 2,5 cm. 5. Ciasteczka układaj na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia, piecz na złoty kolor ok 15 min w temp. 180°C. 6. W międzyczasie rozmrożone wiśnie zmiksuj delikatnie, umieść w rondelku, dodaj cukier, mąkę ziemniaczaną, doprowadź do wrzenia mieszając. 7. Wystudzone ciasteczka przełóż nadzieniem, podawaj oprószone cukrem pudrem.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów