KRESTO
Truskawka liofilizowana (bezglutenowa)
Najniższa cena: 6,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Cukier waniliowy to dodatek do ciast, deserów i potraw mlecznych
porcja na 0,5 kg mąki
cukier
aromat: etylowanilina
Może zawierać gorczycę, jaja, mleko, seler, soję, zboża zawierające gluten.
Może zawierać gorczycę, jaja, mleko, seler, soję, zboża zawierające gluten.
Zawiera gluten
Wymiar liczbowy 16
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Saszetka |
g
Średnia miara (e)
Truskawka liofilizowana (bezglutenowa)
Najniższa cena: 6,99 zł
Fajny pisak XXL - czerwony
Najniższa cena: 3,99 zł
Przyprawa do piernika
Najniższa cena: 2,49 zł
Fajny pisak XXL - biały
Najniższa cena: 3,99 zł
Przyprawa do ciasteczek korzennych i pierniczków
Najniższa cena: 1,85 zł
Malina liofilizowana (bezglutenowa)
Najniższa cena: 7,15 zł
Ananas liofilizowany (bezglutenowy)
Najniższa cena: 7,15 zł
Kisiel o smaku malinowym (bez cukru)
Borówka amerykańska liofilizowana (bezglutenowa)
Najniższa cena: 7,15 zł
Brzoskwinie połówki w lekkim syropie (premium)
Najniższa cena: 9,99 zł
11% taniej
Przyprawa do kawy i deserów
Najniższa cena: 2,25 zł
Galaretka o smaku malinowym (50% mniej cukru)
Najniższa cena: 2,99 zł
Galaretka o smaku truskawkowym (50% mniej cukru)
Najniższa cena: 2,99 zł
Galaretka o smaku cytrynowym (50% mniej cukru)
Najniższa cena: 2,15 zł
Laska wanilii Bourbon BIO
Cynamon mielony XXL
Najniższa cena: 6,25 zł
Zakwas chlebowy żytni (na 0,5 kg mąki)
Najniższa cena: 1,75 zł
29% taniej
Cukier z cynamonem do ciast i deserów
Najniższa cena: 1,79 zł
Przyprawa do szarlotki
Najniższa cena: 1,69 zł
12% taniej
Glutaminian sodu
Brzoskwinie (połówki) w lekkim syropie
Ananas (kawałki) w lekkim syropie
Pestki dyni łuskane
Cynamon mielony
Pasta waniliowa z wanilii bourbon z Madagaskaru
Tortilla chilli - 25 cm (4 szt.)
Soda oczyszczona
Cukier wanilinowy (na 0,5kg mąki)
Krople z czekolady ciemnej (dekoracyjne)
Pinsa BIO (2 szt.)
Ananas w kawałkach
Kula ciasta na bezglutenowe pierniki
Jabłka prażone
Sernix - dodatek do pieczenia sernika (na 1kg twarogu)
Laska wanilii z Wysp Pacyfiku
Burak liofilizowany (bezglutenowy)
Przyprawa do piernika
Najniższa cena: 2,49 zł
Cynamon kora
Najniższa cena: 8,45 zł
Cukier z wanilią
Najniższa cena: 3,65 zł
Drożdże suszone (6 sasz. x 8g)
Najniższa cena: 8,55 zł
Przyprawa do ryb
Najniższa cena: 1,89 zł
21% taniej
Aromat waniliowy z wanilii Bourbon (naturalny)
Najniższa cena: 10,79 zł
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Najniższa cena: 4,99 zł
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Najniższa cena: 4,15 zł
Musztarda Smoky BBQ (słodko-dymna)
Najniższa cena: 4,99 zł
Musztarda chrzanowa (lekko ostra)
Najniższa cena: 4,25 zł
Musztarda grillowa (lekko ostra)
Najniższa cena: 6,99 zł
29% taniej
Pieprz kolorowy ziarnisty - młynek
Najniższa cena: 9,99 zł
Musztarda czeska (słodko-ostra)
Najniższa cena: 3,99 zł
Musztarda stołowa (łagodna)
Najniższa cena: 4,39 zł
Musztarda sarepska (ostra)
Przyprawa do indyka
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo, ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo, ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
Więcej inspiracji znajdziecie na www.kamis.pl
Kruche ciasteczka z wiśniami Przygotowanie 30 min + czas chłodzenia ciasta, pieczenie 15 min, porcje 20 Składniki: Ciasto: 500 g mąki pszennej typ 500, 240 g cukru pudru, 250 g masła, 2 jajka, 2 łyżeczki Proszku do pieczenia Kamis, 1/3 łyżeczki soli, 8 g Cukru wanilinowego Kamis Nadzienie: 400 g mrożonych wiśni bez pestek, 4 łyżki cukru, 2 łyżeczki mąki ziemniaczanej Sposób przygotowania: 1. Wszystkie składniki na ciasto wymieszaj i wyrób na jednolite ciasto. 2. Zagniecione ciasto zawiń w folię i odstaw do lodówki na 2 godz. 3. Na stolnicy podsypanej mąką rozwałkuj schodzone ciasto na grubość ok 5 mm. 4. Wycinaj krążki o średnicy ok 7 cm, w połowie z nich wytnij w środku otwory o średnicy ok 2,5 cm. 5. Ciasteczka układaj na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia, piecz na złoty kolor ok 15 min w temp. 180°C. 6. W międzyczasie rozmrożone wiśnie zmiksuj delikatnie, umieść w rondelku, dodaj cukier, mąkę ziemniaczaną, doprowadź do wrzenia mieszając. 7. Wystudzone ciasteczka przełóż nadzieniem, podawaj oprószone cukrem pudrem.