PRYMAT
Cukier z cynamonem (do ciast i deserów)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Cukier waniliowy to dodatek do ciast, deserów i potraw mlecznych
porcja na 0,5 kg mąki
Cukier z cynamonem (do ciast i deserów)
Cukier wanilinowy (na 1kg mąki) bezglutenowy
Najniższa cena: 1,19 zł
Cukier trzcinowy z mieloną wanilią Bourbon BIO (bezglutenowy)
Cukier cynamonowy bezglutenowy BIO
Najniższa cena: 1,75 zł
Cukier wanilinowy (z naturalnym ekstraktem wanilii)
Cukier wanilinowy (z naturalnym ekstraktem wanilii) XXL
Cukier wanilinowy (na 2kg mąki)
Cukier z wanilią Bourbon BIO
Cukier z wanilią z dodatkiem wanilii bourbon z Madagaskaru
Cukier z dodatkiem wanilii
Cukier wanilinowy (na 1 kg mąki)
Cukier wanilinowy (na 1kg mąki)
Cukier wanilinowy (na 0,5kg mąki)
Cukier Tonka z wanilią Bourbon
Cukier wanilinowy (na 2 kg mąki)
Cukier z wanilią
Zioła prowansalskie
Najniższa cena: 2,29 zł
Musztarda francuska (lekko ostra)
Najniższa cena: 4,99 zł
Kardamon mielony
Najniższa cena: 5,35 zł
Sos sałatkowy francuski
Najniższa cena: 1,69 zł
Imbir mielony
Najniższa cena: 2,95 zł
Gałka muszkatołowa mielona
Najniższa cena: 2,99 zł
Oregano
Przyprawa do kurczaka złocista
Przyprawa do kebab shoarma
Przyprawa kuchni włoskiej
Przyprawa chińska - 5 smaków
Przyprawa do sosu tzatziki
Przyprawa do bigosu i potraw z kapusty
Przyprawa do gyrosa
Przyprawa do indyka
Przyprawa do karkówki
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo, ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo, ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
Więcej inspiracji znajdziecie na www.kamis.pl
Kruche ciasteczka z wiśniami Przygotowanie 30 min + czas chłodzenia ciasta, pieczenie 15 min, porcje 20 Składniki: Ciasto: 500 g mąki pszennej typ 500, 240 g cukru pudru, 250 g masła, 2 jajka, 2 łyżeczki Proszku do pieczenia Kamis, 1/3 łyżeczki soli, 8 g Cukru wanilinowego Kamis Nadzienie: 400 g mrożonych wiśni bez pestek, 4 łyżki cukru, 2 łyżeczki mąki ziemniaczanej Sposób przygotowania: 1. Wszystkie składniki na ciasto wymieszaj i wyrób na jednolite ciasto. 2. Zagniecione ciasto zawiń w folię i odstaw do lodówki na 2 godz. 3. Na stolnicy podsypanej mąką rozwałkuj schodzone ciasto na grubość ok 5 mm. 4. Wycinaj krążki o średnicy ok 7 cm, w połowie z nich wytnij w środku otwory o średnicy ok 2,5 cm. 5. Ciasteczka układaj na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia, piecz na złoty kolor ok 15 min w temp. 180°C. 6. W międzyczasie rozmrożone wiśnie zmiksuj delikatnie, umieść w rondelku, dodaj cukier, mąkę ziemniaczaną, doprowadź do wrzenia mieszając. 7. Wystudzone ciasteczka przełóż nadzieniem, podawaj oprószone cukrem pudrem.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów