PROSTE HISTORIE
Pizza fresh cztery sery

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kolejny kalasyk wsród pizz, którego podstawą jest chrupiące ciasto drożdżowe, sos pomidorowy i ser mozzarella. Wyróznia ją soczysta szynka i kuszące piecczarki, których smak podkreślają doskonale dobranie zioła.
Pizza fresh cztery sery
Pizza fresh pepperoni z jalapeno
Pizza fresh z szynką
Pizza fresh z kurczakiem
Pierogi z kapustą i grzybami
Najniższa cena: 12,99 zł
Kopytka
Najniższa cena: 9,99 zł
Uszka z grzybami
Najniższa cena: 16,69 zł
Pierogi leniwe
Najniższa cena: 12,99 zł
Pierogi ruskie
Pierogi szpinakowe
Cena przed obniżką: 15,95 zł
Gołąbki w sosie pomidorowym
Najniższa cena: 19,99 zł
Kluski śląskie
Sałatka jarzynowa
Najniższa cena: 13,19 zł
Kopytka Szpinakowe
Najniższa cena: 10,99 zł
Kapusta z grzybami
Cena przed obniżką: 14,99 zł
Pierogi z serem
Pierogi mięsne
Pierogi zbójnickie
Szare kluski
Krokiety z pieczarkami i mozarellą
Przechowywać w temperaturze od 0ºC do 6ºC
Piekarnik: Wyjąć z opakowania, piec w piekarniku nagrzanym do 2000C na środkowym ruszcie przez około 8-10 minut.
Patelnia: Wyjąć z opakowania, podgrzewać na małym ogniu pod przykryciem. Czas obróbki należy dostosować do rodzaju posiadanego urządzenia, kontrolując wygląd produktu.
Kuchnia Polki sp.z o. o. 62-080 Tatnowo Podgórne ul. Sowia 16
Mąka pszenna, ser mozzarella 23%, woda, szynka konserwowa 7% (mięso wieprzowe 62%, woda, sól, skrobia modyfikowana, białko sojowe, substancja zagęszczająca: karagen; stabilizatory: di-, tri- polifosforany; dekstroza, białko wieprzowe kolagenowe, błonnik pszenny bezglutenowy, błonnik grochowy, sacharoza, regulator kwasowości: cytryniany sodu; stabilizator: octany sodu; białko wieprzowe, aromaty, ekstrakty przypraw, przeciwutleniacz: askorbinian sodu; substancja konserwująca: azotyn sodu), pieczarki konserwowe 7% (pieczarka 66%, woda, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy), koncentrat pomidorowy, olej rzepakowy, cukier, sól, suszone drożdże piekarskie (drożdże piekarskie, emulgator: monostearynian sorbitolu), przyprawy i zioła, środek do przetwarzania mąki: L-cysteina.