KUCHNIA POLKI
Pierogi zbójnickie
Najniższa cena: 11,99 zł

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
To połączenie idealnego ciasta drożdżowego, sosu pomidorowego, sera mozzarella oraz wyrazistego salami. Całość uzupełnia papryka czerwona oraz aromatyczne przyprawy i zioła.
Pierogi zbójnickie
Najniższa cena: 11,99 zł
Kopytka
Pierogi ruskie
Pierogi leniwe
Pierogi szpinakowe
Pierogi z serem
Pierogi mięsne
Gołąbki w sosie pomidorowym
Szare kluski
Sajgonki z warzywami
Krokiety z pieczarkami i mozarellą
Sałatka jarzynowa
Kopytka Szpinakowe
Pierogi z kapustą i grzybami
Kluski śląskie
Sajgonki z mięsem wieprzowym
Przechowywać w temperaturze od 0ºC do 6ºC
Piekarnik: Wyjąć z opakowania, piec w piekarniku nagrzanym do 2000C na środkowym ruszcie przez około 8-10 minut.
Patelnia: Wyjąć z opakowania, podgrzewać na małym ogniu pod przykryciem. Czas obróbki należy dostosować do rodzaju posiadanego urządzenia, kontrolując wygląd produktu.
Kuchnia Polki sp.z o. o. 62-080 Tatnowo Podgórne ul. Sowia 16
Mąka pszenna, ser mozzarella 23%, woda, salami 10% (mięso wieprzowe (100g produktu wyprodukowano z 101g mięsa wieprzowego), tłuszcz wieprzowy, białko sojowe, sól, glukoza, dekstroza, cukier, syrop glukozowy, maltodekstryna, przyprawy (w tym papryka 0,3%), ekstrakty przypraw, przeciwutleniacze: kwas askorbinowy, askorbinian sodu, ekstrakty z rozmarynu; barwnik: kwas karminowy; suszony burak czerwony, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; stabilizator: trifosforany; aromaty, kultury starterowe, substancja konserwująca: azotyn sodu), koncentrat pomidorowy, papryka czerwona 4,2%, olej rzepakowy, cukier, sól, suszone drożdże piekarskie (suszone drożdże piekarskie, emulgator: monostearynian sorbitolu), przyprawy i zioła, środek to przetwarzania mąki: L-cysteina.