PRESIDENT
Twaróg Sernikowy (wiaderko)
Najniższa cena: 8,99 zł
22% więcej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Serek waniliowy z pokruszoną laską wanilii jest znakomity do wypieków a w szczególności do przygotowania sernika na zimno.
wyprodukowano w Polsce z polskiego mleka
z dodatkiem pokruszonej wanilii
twaróg
cukier
aromat
pokruszona laska wanilii 0,02 %
barwnik: karoteny
Wymiar liczbowy 1
Jednostka (specyficzna) | Kilogramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Kraj pochodzenia głównego składnika | Polska |
Typ | Opakowanie |
Waga brutto 1052
kg
Twaróg Sernikowy (wiaderko)
Najniższa cena: 8,99 zł
22% więcej
Smarowaniec Kremowy na Sernik
Twaróg śmietankowy
Twaróg sernikowy 18% (wiaderko)
Twaróg sernikowy mielony
Twaróg Sernikowy (wiaderko)
Najniższa cena: 8,99 zł
22% więcej
Bita śmietanka w sprayu
Najniższa cena: 13,99 zł
Śmietana 30%
Delikatny ser Brie naturalny
Delikatny ser Brie z orzechami
Ser Camembert o obniżonej zawartości tłuszczu
Ser Camembert naturalny
Ser Camembert z orzechami
Ser Camembert do smarowania
Twaróg delikatny naturalny
Twaróg delikatny z rzodkiewką
Twaróg delikatny ze szczypiorkiem
Twaróg delikatny z pomidorami
Twaróg delikatny ziołowy
Serek waniliowy
Twaróg delikatny wysokobiałkowy naturalny
Przechowywać w temperaturze: od +2 °C do +6 °C. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 24 godziny. Występowanie serwatki jest naturalne dla serka.
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 6
ul. Olkuska 7, 02-604 Warszawa
Wyprodukowano na zlecenie Lactalis Polska Sp. z o.o. ul. Olkuska 7, 02-604 Warszawa Opinie na temat produktu prosimy kierować na adres: jakosc@lactalis.pl
Président
Marka | Président |
Wyśmienity sernik z owocami Składniki - Serek waniliowy Président 1 kg - 50 g żelatyny - 1,5 szklanki cukru pudru - 2 galaretki - Biszkopty lub herbatniki - Owoce (na przykład brzoskwinie) Sposób przyrządzania Żelatynę rozpuścić w połowie szklanki chłodnej przegotowanej wody. Odstawić na 20 minut. Żelatynę przełożyć do garnka, dodać 2 szklanki gorącej przegotowanej wody. Wymieszać i wystudzić. Galaretkę przygotować według przepisu na opakowaniu. Wystudzić. Serek waniliowy Président włożyć do naczynia, dodać cukier puder, zmiksować, wlać żelatynę, wymieszać. Dużą tortownicę wyłożyć biszkoptami lub herbatnikami. Na to wlać masę serową. Włożyć do lodówki. Poczekać aż masa zgęstnieje. Na wierzchu ułożyć owoce, zalać gęstniejąca galaretką. Czas przygotowania: 3 godziny.
Wyprodukowano w Polsce z polskiego mleka. Mleko pochodzi z Polski.