MAKŁOWICZ I SYNOWIE
Makaron Penne (z semoliny z pszenicy durum)
Najniższa cena: 5,49 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Rigatoni to klasyczny rodzaj makaronu, który pochodzi z Rzymu. Charakterystyczny kształt (grube, nacinane rurki ze żłobieniami) pozwala stosować go do wielu dań klasycznej kuchni rodem ze słonecznej Italii i nie tylko.
Sprawdzi się dobrze zarówno podany z sosem pomidorowym czy mięsnym, jak i zapiekany. Rigatoni marki Barilla wyprodukowano z najwyższej jakości składników - mąka z pszenicy twardej (durum) gwarantuje sprężystą konsystencję oraz doskonały smak. Optymalny czas gotowania tej odmianymakaronu to 11 minut.
Marca N°1 in Italia*
*nr 1 we Włoszech pod względem wielkości sprzedaży
Makaron Penne (z semoliny z pszenicy durum)
Najniższa cena: 5,49 zł
Makaron Rigatoni IGP (z pszenicy durum)
Makaron bucatini grandi (rurka spaghetti)
Makaron maccheroni (krótkie rurki)
Makaron spaghetti
Makaron spaghettini
Makaron bavette
Makaron gnocchi
Makaron penne rigate (pióra nacinane)
Makaron tagliatelle (wstążka)
Makaron fusili (świderki)
Pesto alla Genovese (z bazylii)
Makaron Farfalle (kokardki)
Makaron bucatini grandi (rurka spaghetti)
Makaron mezze penne tricolore (pióra trójkolorowe)
Makaron casarecce (skrętki)
Makaron Orecchiette Pugliesi
Makaron lasagne
Makaron spaghetti pełnoziarniste (n. 5)
Sos pomidorowy Bolognese (z mięsem i warzywami)
Czas gotowania: 11 min. Do 1 litra wrzącej wody dodać 7 g soli i 100 g makaronu, czas gotowania podany na opakowaniu, po ugotowaniu makaron odcedzić i podawać.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
ul. Bobrowiecka 8, 00-728 Warszawa
Barilla G. e R. Fratelli - Società per Azioni Via Mantova 166 Parma Włochy
Barilla Poland Sp. z o.o., ul. Bobrowiecka 8, 00-728 Warszawa
Barilla Poland Sp. z o.o., ul. Bobrowiecka 8, 00-728 Warszawa
Barilla
Marka | Barilla |
Kraj produkcji został oznaczony literą w nawiasie, zamieszczoną obok daty: (A) Włochy - (F) Włochy - (E) Włochy - (AB) Włochy - (GG) Grecja.