PUTKA
Chleb Włoski z oliwkami
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Chleb żytnio-pszenny, w którym mąka żytnia jest ukwaszana wg specjalnej długotrwałej fermentacji , charakteryzuje się grubą, chrupiącą naturalnie spękaną skórką i delikatnym miękiszem.
Chleb rycerski swoim kształtem, pięknie spękaną skórką i aromatem nawiązuje do staropolskich tradycji wypiekania chleba. Do jego produkcji wykorzystana została doskonała kompozycja mąki pszennej i żytniej. Do kompozycji tej dodano naturalny zakwas, który nadał chlebowi tak wyjątkowy szlachetny, charakter. Ten charakter został podkreślony podczas wypieku w piecu wsadowym. Dzięki temu pod pięknie spękaną skórką kryje się niezwykle delikatny miękisz o mocnym, kwaskowatym smaku. Chleb najpiękniej prezentuje się na stole, gdy jego pokrojone kromki są złączone w bochenek.
Pszenica | Zawiera |
Żyto | Zawiera |
Chleb Włoski z oliwkami
Chleb Wiejski
Chleb rustykalny mazowiecki
Chleb Wileński
Chleb Sitkowy
Chleb Pasterski
Chleb grochowski
Chleb hruby pszenno - żytni słonecznikowy BIO
Chleb Słowiański
Chleb jęczmienny
Chleb alzacki
Chleb mazowiecki
Chleb chłopski
Chleb orkiszowy
Chleb dobrodziej gryczany
Chleb dobrodziej jaglany
Chleb Zwykły
Chleb IG
Chleb na jogurcie
Chleb hruby orkiszowy 100% BIO
Chlebek ProBody
Chleb biały pita BIO
Focaccia
Chleb ziemniaczano-cebulowy
Bułka Kajzerka
Bułka Sznytka
Bułka tarta
Bułka Wrocławska - krojona
Bułka Wrocławska
Chleb Razowy - krojony
Chleb Zwykły - krojony
Chleb Słonecznikowy - krojony
Chleb Jana - krojony
Chleb Danuty - krojony
Jagodzianka
Chleb Wiejski
Bułka Rustiko
Bułka Grahamka
Chleb Bielański żytni - krojony
Chleb Włoski z oliwkami
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00