BIO PLANET
Cukier z wanilią Bourbon BIO
Najniższa cena: 1,49 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Cukier wanilinowy to dodatek smakowy, bez którego nie obejdzie się żadna gospodyni domowa lubiąca eksperymentować z wypiekami i przyrządzać smaczne desery.
Produkt stanowi połączenie klasycznego cukru trzcinowego z aromatem waniliowym, dzięki czemu dodany do potrawy nada jej charakterystycznego zapachu i smaku. Niewielka torebka przystosowana jest do jednorazowego wykorzystania bez konieczności odmierzania porcji.
Cukier wanilinowy doskonale poprawia walory smakowe wypieków, ale sprawdza się też w słodkich sosach, sałatkach owocowych szczególnie z dodatkiem jabłek i śmietany.
na 1 kg mąki
Polski Producent
Cukier z wanilią Bourbon BIO
Najniższa cena: 1,49 zł
Cukier wanilinowy (z naturalnym ekstraktem wanilii)
Najniższa cena: 0,85 zł
Cukier Tonka z wanilią Bourbon
Najniższa cena: 3,89 zł
Cukier z wanilią
Najniższa cena: 3,79 zł
Cukier wanilinowy (na 0,5kg mąki)
Najniższa cena: 1,49 zł
Cukier cynamonowy bezglutenowy BIO
Najniższa cena: 1,59 zł
Cukier z wanilią do ciast i deserów
Najniższa cena: 3,15 zł
Cukier wanilinowy (na 2kg mąki)
Cukier wanilinowy (z naturalnym ekstraktem wanilii) XXL
Cukier z prawdziwą wanilią - cukier waniliowy
Cukier z wanilią z dodatkiem wanilii bourbon z Madagaskaru
Cukier z dodatkiem wanilii
Cukier trzcinowy z mieloną wanilią Bourbon BIO (bezglutenowy)
Cukier wanilinowy (na 1 kg mąki)
Cukier wanilinowy (na 1kg mąki) bezglutenowy
Cukier wanilinowy (na 1kg mąki)
Cukier wanilinowy (na 2 kg mąki)
Można zastosować jako dodatek do ciast, deserów i potraw mlecznych.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed zawilgoceniem.
Wierzchosławice 15 88-140 Gniewkowo
CYKORIA S.A. Wierzchosławice 15 88-140 Gniewkowo
Cykoria
Marka | Cykoria |
Gwarancja wysokiej jakości od 1880 roku
Doskonała kuchnia
Przepis na Kruche ciasteczka: Składniki: 25 dag mąki, 5 dag masła, 7 dag margaryny, 6 dag cukru pudru, Cukier wanilinowy Cykoria, 2 żółtka, szczypta soli. Sposób przyrządzenia: Wszystkie składniki posiekać nożem i zagnieść. Włożyć do lodówki na 1 godzinę. Rozwałkować na grubość ok. 0,5 cm i wykroić ciasteczka. Piec w temp. 180°C przez ok. 15 minut. Gotowe można zlepić marmoladą i ozdobić Polewą do ciast o smaku czekoladowym Cykoria.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00