Mój przepis na Danie Chińskie to produkt stworzony według receptury Szefa Kuchni Li Chi. To unikalna kombinacja aromatycznych przypraw, na które składają się między innymi: chili, kurkuma, anyż, papryka słodka, czosnek, imbir, curry czy cynamon. Ta wyjątkowa kompozycja z dodatkiem suszonych warzyw oraz grzybów mum to gwarantowany kulinarny sukces. Dzięki tej znakomitej mieszance szybko i sprawnie przygotujesz aromatyczne danie chińskie na dwa sposoby.
Znakomicie komponuje się z drobiem, na przykład kurczakiem, ale do przygotowania potrawy można wykorzystać również wieprzowinę. Dla urozmaicenia smaku, podczas smażenia mięsa dodaj pokrojone w kostkę 4 pieczarki oraz pokrojone w cienkie paski pół marchewki i ćwiartkę papryki.
PRYMAT Mój Przepis na Danie Chińskie Mieszanka przyprawowa
Dzienna porcja obliczona na podstawie wartości energetycznej dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal) na 100 g produktu.Twoje zapotrzebowanie może być wyższe lub niższe.