WINIARY Pomysł na...
Spaghetti Po Bolońsku
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
z Wami ponad 40 lat
polski smak
skrobia
koncentrat pomidorowy^(20%)
cukier
sól
tłuszcz palmowy
mąka PSZENNA
wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, inozynian disodowy i guanylan disodowy
ekstrakt drożdżowy
papryka (2,7%)
cebula (2,4%)
glukoza
maltodekstryna
czosnek
kwas (kwas cytrynowy)
LAKTOZA
pieprz
białka MLEKA
aromaty (w tym MLEKO)
Może zawierać jaja i seler.
Wymiar liczbowy 34
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Torebka |
Waga brutto 39
g
Średnia miara (e)
polski
Spaghetti Po Bolońsku
Sos pomidorowy
Rosół z włoszczyzną i natką pietruszki
Zupa kurkowa po podlasku (z prażoną cebulką i szczypiorkiem)
Barszcz czerwony z majerankiem
Sposób przygotowania 1. Zawartość torebki wsyp do 300 ml zimnej wody i dokładnie wymieszaj. 2. Doprowadź do wrzenia. Gotuj na małym ogniu przez ok. 1 minutę mieszając. Udekoruj natką pietruszki.
Przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu.
1 porcja** zawiera: 130 kJ 30 kcal 2%* w 100 ml: 170 kJ / 40 kcal ^Z pomidorów uprawianych w sposób zrównoważony. *% referencyjnej wartości spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal). **1 porcja = 75 ml. Opakowanie wystarcza do przygotowania 4 porcji sosu.
Unilever Polska Sp. z o.o. ul. Domaniewska 49 02-672 Warszawa
Amino
Marka | Amino |
Sos pomidorowy Amino powstaje z pomidorów uprawianych z poszanowaniem natury. Wierzymy, że doskonały smak i wysoka jakość składników ma źródło w rozsądnym korzystaniu z zasobów rolniczych a warzywa uprawiane z poszanowaniem natury pomagają chronić środowisko naturalne.
Amino - kuchnia polska