KUCHNIA POLKI
Kopytka

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kuchnia Polki Kopytka są tradycyjnym daniem pszennym, zazwyczaj łączonym ze skwarkami i sosem oraz sałatką. Można je przygotwać na trzy sposoby: w mikrofali, na patelni oraz w garnku z wodą. Po odpowiedniej obróbce termicznej zachowują maksymalną sprężystość i soczystość. Kopytka charakteryzują się ziemniaczanym, delikatnym smakiem i miękkością. Zyskują wyrazisty smak po odpowiednim przyprawieniu lub połączeniu z sosem. Kuchnia Polki Kopytka można przygotować również na słodko ze śmietaną i cukrem. Smakują wtedy niezwykle wyjątkowo i łagodnie. Wypróbuj różnych sposobów podania i sprawdź, który jest najlepszy!
Kopytka
Kluski śląskie
Kluski na parze
Kopytka z polskich ziemniaków
Kopytka
Kluski śląskie
Szare kluski
Gnocchi ziemniaczane (świeże) ze szpinakiem i mozarellą - na patelnię
Gnocchi ziemniaczane (świeże) z pomidorami i mozarellą - na patelnię
Gnocchi ziemniaczane (świeże) z szynką i mozarellą - na patelnię
Kluski śląskie
Kluski z makiem
Sałatka jarzynowa
Najniższa cena: 13,19 zł
Pierogi ruskie
Pierogi z serem
Pierogi leniwe
Pierogi szpinakowe
Pierogi mięsne
Pierogi zbójnickie
Kluski śląskie