KAMIS
Liście laurowe
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Mieszanka do steka to unikalna kompozycja ziół i przypraw, zawierająca rozmaryn oraz czarny pieprz
bez dodatku konserwantów
bez dodatku glutaminianu monosodowego
z rozmarynem i chili
Liście laurowe
Przyprawa do kotleta schabowego z natką pietruszki
Pieprz czarny ziarnisty
Przyprawa warzywna do potraw
Przyprawa warzywna do potraw
Przyprawa do pieczonego kurczaka
Spaghetti Napoli
Kolendra (liście)
Przyprawa do karkówki z czosnkiem i kolendrą
Pieprz kolorowy ziarnisty
Przyprawa do pomidorów
Przyprawa do pizzy
Kurkuma mielona XXL
Soczystego kurczaka po meksykańsku + WORECZEK DO PIECZENIA
Czosnek granulowany suszony XXL
Przyprawa warzywna do potraw (drobno zmielona)
Włoszczyzna ekologiczna (warzywa suszone) BIO
Miechunka suszona XXL
Jałowiec - owoce (całe)
Najniższa cena: 3,15 zł
21% taniej
Mieszanka przyprawowa pikantna
Najniższa cena: 2,49 zł
Mieszanka przyprawowa pikantna
Najniższa cena: 1,99 zł
Musztarda amerykańska (łagodna)
Najniższa cena: 4,19 zł
Musztarda Smoky BBQ (słodko-dymna)
Najniższa cena: 4,69 zł
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Najniższa cena: 5,49 zł
Kurkuma mielona (w słoiczku)
Najniższa cena: 7,99 zł
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Najniższa cena: 5,99 zł
Przyprawa do żurku i barszczu białego
Najniższa cena: 1,99 zł
25% taniej
Glazura smoky bbq z miodem (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 3,85 zł
Musztarda sarepska (ostra)
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Suszone pomidory z czosnkiem i bazylią
Liście laurowe
Ziele angielskie
Papryka słodka mielona
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
przechowywać w chłodnym, suchym i zacienionym miejscu
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Stek z polędwicy Przygotowanie 20 min Gotowanie 25 min Porcje 4 Składniki: 4 steki z polędwicy wołowej (ok. 200 g każdy) 1 opakowanie przyprawy do steka Kamis 2 łyżki oleju 1 duża czerwona papryka 1 średnia czerwona cebula pokrojona w drobną kostkę ½ pęczka posiekanej natki pietruszki 3 łyżki oliwy z oliwek 5 łyżek octu winnego z czerwonego wina Kamis ½ łyżeczki cukru sól do smaku 1. Steki równomiernie oprósz przyprawą, delikatnie posmaruj olejem, Odstaw na 1 godzinę. 2. Paprykę włóż do rozgrzanego do 230°C piekarnika, piecz 15 minut, a następnie owiń folią aluminiową i odstaw na 5 minut. 3. Paprykę obierz ze skóry, usuń nasiona, pokrój w drobną kostkę. Następnie dodaj cebulę, natkę pietruszki, oliwę, ocet winny, cukier. Dopraw do smaku solą, wymieszaj. 4. Steki smaż na suchej ryflowanej patelni po 3 minuty na każdej stronie, następnie odstaw na 20 minut do rozgrzanego do 100°C piekarnika. 5. Podawaj z salsą z pieczonej papryki. Do salsy możesz również użyć gotowej grillowanej papryki ze słoika. Przyprawę możesz użyć przygotowując inny stek np. z antrykotu.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00