VEGETA NATUR
Przyprawa warzywna do potraw
Najniższa cena: 5,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Mieszanka do steka to unikalna kompozycja ziół i przypraw, zawierająca rozmaryn oraz czarny pieprz
bez dodatku konserwantów
bez dodatku glutaminianu monosodowego
z rozmarynem i chili
Przyprawa warzywna do potraw
Najniższa cena: 5,99 zł
Przyprawa warzywna do potraw
Najniższa cena: 4,49 zł
0% taniej
Przyprawa do pieczonego kurczaka
Najniższa cena: 2,19 zł
2% taniej
Przyprawa warzywna do potraw (drobno zmielona)
Najniższa cena: 5,99 zł
Włoszczyzna ekologiczna (warzywa suszone) BIO
Czosnek granulowany suszony XXL
Liście laurowe
Przyprawa do kotleta schabowego z natką pietruszki
Pieprz czarny ziarnisty
Przyprawa do pizzy
Przyprawa do pomidorów
Kolendra (liście)
Zioła sycylijskie - mieszanka przyprawowa
Kurkuma mielona XXL
Spaghetti Napoli
Pieprz kolorowy ziarnisty
Soczystego kurczaka po hiszpańsku + WORECZEK DO PIECZENIA
Soczystego kurczaka po meksykańsku + WORECZEK DO PIECZENIA
Przyprawa do karkówki z czosnkiem i kolendrą
Przyprawa Udon 7 smaków z sezamem i sosem sojowym (kuchnia japońska)
Najniższa cena: 3,99 zł
Przyprawa koreańskie BBQ z sezamem i płatkami chili (kuchnia koreańska)
Najniższa cena: 3,99 zł
Musztarda sarepska (ostra)
Najniższa cena: 1,85 zł
Nuggetsy - panierka klasyczna
Najniższa cena: 4,99 zł
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Najniższa cena: 4,99 zł
Przyprawa Butter Chicken (kuchnia indyjska) z kminem rzymskim i kardamonem
Najniższa cena: 3,99 zł
Musztarda delikatesowa (łagodna)
Najniższa cena: 1,85 zł
Przyprawa tajskie curry z kolendrą i pieprzem cayenne (kuchnia tajska)
Najniższa cena: 3,99 zł
Chrupiący kurczak - panierka serowa
Najniższa cena: 4,99 zł
Chrupiący kurczak - panierka czosnkowa
Najniższa cena: 4,99 zł
Czosnek granulowany mielony w całości
Najniższa cena: 2,19 zł
Sos sałatkowy czosnkowy
Najniższa cena: 1,79 zł
Przyprawa do kurczaka złocista
Najniższa cena: 2,19 zł
Sos sałatkowy włoski
Najniższa cena: 1,79 zł
Sos sałatkowy grecki
Najniższa cena: 1,79 zł
Przyprawa do gyrosa
Najniższa cena: 2,19 zł
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
przechowywać w chłodnym, suchym i zacienionym miejscu
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Stek z polędwicy Przygotowanie 20 min Gotowanie 25 min Porcje 4 Składniki: 4 steki z polędwicy wołowej (ok. 200 g każdy) 1 opakowanie przyprawy do steka Kamis 2 łyżki oleju 1 duża czerwona papryka 1 średnia czerwona cebula pokrojona w drobną kostkę ½ pęczka posiekanej natki pietruszki 3 łyżki oliwy z oliwek 5 łyżek octu winnego z czerwonego wina Kamis ½ łyżeczki cukru sól do smaku 1. Steki równomiernie oprósz przyprawą, delikatnie posmaruj olejem, Odstaw na 1 godzinę. 2. Paprykę włóż do rozgrzanego do 230°C piekarnika, piecz 15 minut, a następnie owiń folią aluminiową i odstaw na 5 minut. 3. Paprykę obierz ze skóry, usuń nasiona, pokrój w drobną kostkę. Następnie dodaj cebulę, natkę pietruszki, oliwę, ocet winny, cukier. Dopraw do smaku solą, wymieszaj. 4. Steki smaż na suchej ryflowanej patelni po 3 minuty na każdej stronie, następnie odstaw na 20 minut do rozgrzanego do 100°C piekarnika. 5. Podawaj z salsą z pieczonej papryki. Do salsy możesz również użyć gotowej grillowanej papryki ze słoika. Przyprawę możesz użyć przygotowując inny stek np. z antrykotu.