DARY NATURY
Cynamon mielony BIO
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Cynamon mielony Kamis to przyprawa, którą tworzy dobrze wysuszona kora drzewa cynamonowego. Charakteryzuje się lekko piekącym, słodkawo-korzennym smakiem oraz intensywnym zapachem.
Cynamon mielony najczęściej wykorzystywany jest do przyprawiania potraw słodkich. Doskonale komponuje się z ryżem, pieczonymi jabłkami czy grzanym winem. Niewielkie ilości cynamonu dobrze podkreślają smak dziczyzny i ryb.
Mielony cynamon Kamis – przyprawa do dań słodkich:
gwarancja jakości
Cynamon mielony BIO
Cynamon mielony
Cynamon Mielony (w słoiczku)
Cynamon mielony
Cukier z cynamonem (do ciast i deserów)
Cynamon mielony XXL
Cynamon mielony
Musztarda sarepska (ostra)
Najniższa cena: 1,99 zł
25% więcej
Pieprz czarny mielony
Najniższa cena: 1,99 zł
Pieprz czarny ziarnisty
Najniższa cena: 1,99 zł
Liście laurowe
Najniższa cena: 1,99 zł
Mieszanka przyprawowa grzanki złociste
Najniższa cena: 1,99 zł
Ziele angielskie
Najniższa cena: 2,15 zł
Chai Latte - przyprawa do kawy
Najniższa cena: 2,39 zł
Przyprawa Butter Chicken (kuchnia indyjska) z kminem rzymskim i kardamonem
Najniższa cena: 3,15 zł
Mieszanka przyprawowa pikantna
Najniższa cena: 1,99 zł
Czosnek kolorowy
Najniższa cena: 1,99 zł
Przyprawa Udon 7 smaków z sezamem i sosem sojowym (kuchnia japońska)
Najniższa cena: 3,15 zł
Grzanki z bazylią i czosnkiem do sałatek i zup (chrupiący mix)
Najniższa cena: 3,99 zł
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Najniższa cena: 5,99 zł
Orange Twist - przyprawa do kawy
Najniższa cena: 2,79 zł
Chrupiący kurczak - panierka paprykowa
Najniższa cena: 3,95 zł
Sos sałatkowy czosnkowy
Najniższa cena: 1,75 zł
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
Pozwalamy naszym drzewom cynamonowym dojrzewać nawet przez 15 lat na tropikalnych wzgórzach Indonezji, aby dać im czas na rozwinięcie ciepłego i aromatycznego smaku przyprawy. Cynamon słodko się kojarzy, ale pasuje nie tylko do deserów. Jego szczypta uszlachetni aromat duszonych mięs, doda aksamitnej, ciepłej nuty owocowym farszom do kaczek i gęsi, fantastycznie uwypukli smak zupy dyniowej. Dodaje się go pod koniec gotowania, a ciasta posypuje po upieczeniu, bo pod wpływem gorąca przyprawa gorzknieje. Czy wiesz, że... nie tylko korę cynamonowych drzew można wykorzystać jako przyprawę? Aromatycznymi liśćmi cynamonowca przyprawia się dania tak, jak liściem laurowym.
Wyprodukowano w Polsce.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00