PRYMAT
Przyprawa do kebabu i gyrosa
Najniższa cena: 1,59 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
bez dodatku glutaminianu monosodowego
gwarancja jakości
Przyprawa do kebabu i gyrosa
Najniższa cena: 1,59 zł
Przyprawa do gyrosa
Najniższa cena: 2,19 zł
Przyprawa do mięsa mielonego
Najniższa cena: 1,55 zł
Przyprawa do gulaszu i dań kuchni węgierskiej
Najniższa cena: 1,69 zł
Przyprawa do karkówki
Najniższa cena: 2,29 zł
6% taniej
Przyprawa do mięs z brazylijskim różowym pieprzem (bez dodatku soli)
Najniższa cena: 5,99 zł
50% taniej
Przyprawa do wołowiny
Najniższa cena: 1,49 zł
Przyprawa do karkówki
Harissa - mieszanka przypraw
Przyprawa do mięsa mielonego
Przyprawa do mięsa wieprzowego
Przyprawa do mięs (bez glutaminianu sodu)
Przyprawa do żeberek z miodem
Tymianek suszony XXL
Czosnek granulowany mielony w całości
Najniższa cena: 2,19 zł
Przyprawa do kurczaka złocista
Najniższa cena: 2,19 zł
Przyprawa Butter Chicken (kuchnia indyjska) z kminem rzymskim i kardamonem
Najniższa cena: 3,99 zł
Przyprawa do gyrosa
Najniższa cena: 2,19 zł
Musztarda sarepska (ostra)
Najniższa cena: 1,85 zł
Chrupiący kurczak - panierka serowa
Najniższa cena: 4,99 zł
Musztarda delikatesowa (łagodna)
Najniższa cena: 1,85 zł
Przyprawa Udon 7 smaków z sezamem i sosem sojowym (kuchnia japońska)
Najniższa cena: 3,99 zł
Nuggetsy - panierka klasyczna
Najniższa cena: 4,99 zł
Kurczaka po toskańsku z suszonymi pomidorami
Najniższa cena: 4,29 zł
Klopsiki w sosie pomidorowym z ziołami
Najniższa cena: 4,29 zł
Przyprawa tajskie curry z kolendrą i pieprzem cayenne (kuchnia tajska)
Najniższa cena: 3,99 zł
Polędwiczki wieprzowe w sosie grzybowym
Najniższa cena: 4,29 zł
Przyprawa koreańskie BBQ z sezamem i płatkami chili (kuchnia koreańska)
Najniższa cena: 3,99 zł
Sos sałatkowy grecki
Najniższa cena: 1,79 zł
Penne w sosie pomidorowym z mozzarellą
Najniższa cena: 4,29 zł
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
W moich podróżach natknęłam się na dwie szkoły przyprawiania żeberek: wytrawną i słodką. Trudno się zdecydować, mając do wyboru panierowane w bułce i skórce z cytryny żeberka po amerykańsku, w ostrej piwnej marynacie, jagniące duszone z suszonymi śliwkami, cydrem i powidłami. Spotkałem się też z jagnięcymi żeberkami w czekoladzie z dodatkiem wędzonych śliwek.
bez dodatku glutaminianu monosodowego
Żeberka "Palce lizać" Składniki (dla 4 osób): ok. 1,5 kg żeberek, 1 cebula, 10 łyżek ketchupu, 4 łyżki miodu, produkty Kamis: 3 łyżki Octu winnego z czerwonego wina, 3 łyżeczki Musztardy grillowej, 1 opakowanie Przyprawy do żeberek. Przygotowanie: 1. Żeberka pokrój na kawałki, tak aby w każdym były 2-3 kości. 2. Natrzyj połową przyprawy do żeberek i odstaw w chłodne miejsce. 3. Przygotuj glazurę: do garnka wlej ketchup, miód, ocet, musztardę, dodaj resztę przyprawy, pokrojoną w kostkę cebulę, całość zagotuj, od czasu do czasu mieszając. 4. Pozostaw na małym ogniu jeszcze przez 15 minut. 5. Żeberka wstaw na 20 minut do nagrzanego do 150°C piekarnika. 6. Następnie posmaruj glazurą i piecz ok. 60 minut, jak najczęściej przewracając i smarując glazurę. 7. Podawaj z frytkami i surówką z białej kapusty.
Wyprodukowano w Polsce