LUBELLA
Makaron kokardki (farfalle)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron LUBELLA to połączenie wyśmienitego smaku wieloletniej tradycji. Przyrządzisz z niego niebanalne dania na każdą okazję.
Makaron wytwarzany z najwyższej jakości mąki gwarantuje pełnię smaków. Pszenica durum sprawia, że mniej kaloryczny, zdrowszy i sprężysty - nawet po długim gotowaniu.
LUBELLA Makaron lubelski Kokardki małe to świetny dodatek do tradycyjnych zup, włoskich dań czy zapiekanek. Może być podstawą wielu oryginalnych dań - wystarczy tylko dać się ponieść kulinarnej fantazji.
Spróbuj makaronu Lubella i ciesz się obiadem idealnym!
mąka makaronowa pszenna
Produkt może zawierać jaja.
Wymiar liczbowy 400
Opakowanie | Nadające się do recyklingu |
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Zgrzewane |
Waga brutto 406
g
Średnia miara (e)
polski
Makaron kokardki (farfalle)
Makaron świdry (fusili)
Makaron spaghetti
Owsianka XXL z bananami truskawkami
Najniższa cena: 3,59 zł
Owsianka XXL z jabłkiem i cynamonem
Najniższa cena: 3,59 zł
Makaron wstążki (mafaldine corte)
Owsianka z malinami i daktylami
Najniższa cena: 2,99 zł
Makaron Lasagne (płaty)
Najniższa cena: 9,99 zł
Makaron dla dzieci Psi Patrol - cyferki do zupy
Najniższa cena: 4,99 zł
0% taniej
Makaron dla dzieci Psi Patrol - alfabet do zupy
Najniższa cena: 4,99 zł
0% taniej
Makaron dla dzieci Psi Patrol - psia łapa
Najniższa cena: 6,99 zł
29% taniej
Mąka pszenna pełnoziarnista (typ 2000)
Najniższa cena: 7,99 zł
25% taniej
Mąka puszysta - Tortowa (typ 450)
Mąka puszysta - Luksusowa (typ 550)
Mąka puszysta drobno mielona - Uniwersalna (typ 520)
Mąka puszysta - Krupczatka (typ 500)
Mąka puszysta - Poznańska (typ 500)
Jak ugotować makaron? Zagotuj wodę, 1 l na 100 g makaronu. Posól według uznania. Do gotującej się wody wrzuć porcję Makaronu Lubella. Gotuj 6-8 minut. Od czasu do czasu zamieszaj. Ugotowany makaron odcedź.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
ul. Wrotkowska 1 20-469 Lublin
Lubella Sp. z o.o. Sp. k. ul. Wrotkowska 1 20-469 Lublin
Lubella
Marka | Lubella |
Lubella Tradycja od 1881
Sałatka w kokardkach Potrzebujesz: Makaron Lubella kokardki małe 400 g cieciorka 1 puszka mango 1 sztuka roszponka 30 g granat 1 sztuka kiełki rzodkiewki 50 g sos sojowy 2 łyżki oliwa z oliwek 1 łyżka czosnek 2 ząbki miód 1 łyżeczka Czas przygotowania: 15 minut Ilość porcji: 4 Do dzieła! 1. Na pierwszy ogień... Ugotuj makaron zgodnie z instrukcją na opakowaniu. 2. W międzyczasie... Cieciorkę odcedź i przesyp do miski. Dodaj pokrojone mango. 3. To już prawie meta! Wystudzony makaron połącz ze składnikami. Przygotuj dressing z sosu sojowego, miodu, rozgniecionego czosnku i oliwy. Dodaj do makaronu. Posyp całość roszponką, kiełkami i pestkami granatu. Poszło Ci świetnie. Brawo! Daj się zainspirować! Więcej przepisów na www.uwielbiam.pl W kwestii makaronów nasza wyobraźnia nie zna żadnych granic. Teraz chcemy zainspirować nimi także Ciebie. Wybierz swój ulubiony rodzaj i twórz z Lubellą niepowtarzalne dania!