POLMAK
Makaron penne (o niskim indeksie glikemicznym)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Polska Marka
Makaron penne (o niskim indeksie glikemicznym)
Makaron pióra (penne rigate)
Makaron penne
Mąka puszysta - Poznańska (typ 500)
Najniższa cena: 3,74 zł
Mąka puszysta - Tortowa (typ 450)
Najniższa cena: 3,99 zł
Mąka puszysta - Luksusowa (typ 550)
Najniższa cena: 3,99 zł
Mąka puszysta - Wrocławska (typ 500)
Najniższa cena: 3,74 zł
Makaron świdry (fusili)
Najniższa cena: 4,99 zł
10% taniej
Makaron świdry pełnoziarniste (fusilli)
Najniższa cena: 4,79 zł
Makaron kokardki pełnoziarniste (farfalle)
Najniższa cena: 4,79 zł
Mąka puszysta drobno mielona - Uniwersalna (typ 520)
Najniższa cena: 3,99 zł
Makaron gniazda wstęgi pełnoziarniste (nidi tagliatelle)
Najniższa cena: 4,79 zł
Makaron spaghetti pełnoziarniste
Najniższa cena: 4,79 zł
Mąka puszysta - Krupczatka (typ 500)
Najniższa cena: 3,99 zł
Makaron sprężynki (do dania mac&cheese)
Najniższa cena: 4,79 zł
Makaron wstążki (mafaldine corte)
Najniższa cena: 4,79 zł
Paluszki zakręcone z solą morską
Paluszki zakręcone z ząbkiem czosnku i ziołami
Płatki kukurydziane Pełne ziarno
Jak ugotować makaron? Na każde 100 g makaronu zagotuj 1 l posolonej wody. Wrzuć makaron, gotuj 7-8 minut, od czasu do czasu mieszając. Następnie odcedź.
Przechowuj w suchym i chłodnym miejscu.
ul. Chopina 10, 34-100 Wadowice
MW FOOD Sp. z o.o. Sp. k. ul. Chopina 10, 34-100 Wadowice www.lubella.pl
Lubella
Marka | Lubella |
Lubella Tradycja od 1881 Najlepsze ze zboża Współpracujemy z polskimi rolnikami. Posiadamy 6 etapów kontroli, od ziarenka do paczki. Mielimy zboże we własnym młynie. Łączymy pasję z doświadczeniem.
Jak odmierzyć 100 g makaronu? Odmierz 1 szklankę makaronu i gotowe! więcej inspiracji na: Uwielbiam.pl
Przepis dla Ciebie! Mini pióra z pieczarkami, kurczakiem i szpinakiem Składniki: makaron Lubella Mini Pióra 200 g świeży szpinak (lub mrożony) 100 g masło 2 łyżeczki brązowe pieczarki 200 g pierś z kurczaka (około 200 g) Dodatkowo: sól, pieprz Przygotowanie: Makaron to podstawa! Makaron ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu i wystudź. Przygotuj dodatki! Kurczaka pokrój w paseczki, dopraw solą i pieprzem i podsmaż na maśle wraz z pokrojonymi w ćwiartki pieczarkami. Smaż ok. 10 min, aż pieczarki się zrumienią. Na koniec dodaj szpinak. Połącz i ciesz się smakiem! Podaj z ugotowanym makaronem. Smacznego! Ilość porcji: 2 Czas przygotowania: 30 min
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00