KARA
Krem kokosowy (23-26% tł.) UHT
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
bez gotowania
Krem kokosowy (23-26% tł.) UHT
Cukier wanilinowy (z naturalnym ekstraktem wanilii)
Najniższa cena: 0,69 zł
Kwas cytrynowy
Najniższa cena: 1,45 zł
Budyń o smaku czekoladowym
Najniższa cena: 1,32 zł
Budyń o smaku waniliowym
Najniższa cena: 1,19 zł
Budyń o smaku śmietankowym
Najniższa cena: 1,19 zł
Żelatyna uniwersalna
Najniższa cena: 4,89 zł
Cukier z wanilią z dodatkiem wanilii bourbon z Madagaskaru
Najniższa cena: 3,49 zł
Sos czekoladowy
Najniższa cena: 7,15 zł
Sernix - dodatek do pieczenia sernika (na 1kg twarogu)
Najniższa cena: 2,15 zł
Proszek do pieczenia (na 1 kg mąki)
CLASSICA Pizza Quattro Formaggi
Cukier wanilinowy (z naturalnym ekstraktem wanilii) XXL
CLASSICA Pizza Salame e Chorizo
Pizza z pieczarkami
Budyń o smaku malinowym
Pizza z salami
Sposób przygotowania: Przygotuj tylko: 0,4 l mleka 1. Do wysokiego naczynia wlej 400 ml mleka. 2. Wysyp zawartość torebki i miksuj przez ok. 3 minuty. Do gotowego Kremu możesz dodać: (propozycje do wyboru) - 2-3 łyżeczki kakao - 2-3 łyżki masy krówkowej (kajmaku) - 2 łyżki ajerkoniaku - 1-2 saszetki kawy cappuccino (kawę wsyp do kremu i zmiksuj) - 5-6 łyżek rumu - drobno pokrojone lub zmielone orzechy - 0,5 szklanki wiórków kokosowych + 5 łyżek amaretto
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk
Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk
Dr. Oetker
Marka | Dr. Oetker |
Krem do karpatki 3 minuty Dr. Oetkera to błyskawiczny wybór do przygotowania ciasta typu karpatka: - kremowa, delikatna konsystencja - wyrazisty smak i subtelny aromat - bez gotowania - wystarczy dodać tylko mleko - po przełożeniu ciasta kremem, podziel go aż na 24 porcje!
Dr. Oetker wspiera SOS Wioski Dziecięce
przepis na ciasto Karpatka Szklankę wody (250 ml) zagotuj z dodatkiem masła lub margaryny (125 g). Do wrzącej wody wsyp szklankę mąki (200 g) i dokładnie wymieszaj. Gotuj na małym ogniu, ucierając 1 min aż do utworzenia się z ciasta kuli. Ciasto wystudź, wbij kolejno 5 jajek, dokładnie ucierając mikserem. Dodaj płaską łyżeczkę Proszku do pieczenia Dr. Oetkera. Blachę z wyposażenia piekarnika wysmaruj tłuszczem, połowę ciasta rozsmaruj łyżką na ok. 3/4 długości blachy. Piekarnik rozgrzej do temp. 220°C, ciasto podpiecz 10 min. Nie otwieraj piekarnika! Następnie zmniejsz temp. do 170°C i piecz jeszcze 10-15 min. Drugą część ciasta upiecz tak samo. Wystudzone blaty ciasta przełóż Kremem do karpatki 3 minuty Dr. Oetkera.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00