PRYMAT
Mieszanka do ogórków kwaszonych i małosolnych
Najniższa cena: 2,45 zł
19% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Rośliny strączkowe są cennym źródłem wartościowego białka, błonnika i żelaza. Ponadto są sycące, a odpowiednio przyprawione są bazą niezwykle smacznych i atrakcyjnych potraw. Odpowiedni dobór ziół, przypraw korzennych i suszonych warzyw w Przyprawie doDań z Fasoli ułatwia trawienie nieco ciężkostrawnych potraw z fasoli i grochu oraz nadaje im nowy, ciekawy smak i aromat. Mieszanka może być stosowana do wszelkich dań z roślin strączkowych. Należy ją dodawać pod koniec przyrządzania potrawy.
bez dodatku glutaminianu monosodowego
gwarancja jakości
Mieszanka do ogórków kwaszonych i małosolnych
Najniższa cena: 2,45 zł
19% taniej
Przyprawa do żurku i barszczu białego BIO
Najniższa cena: 6,19 zł
5% więcej
Przyprawa do żurku i barszczu białego
Najniższa cena: 1,15 zł
0% taniej
Przyprawa do żurku i barszczu białego
Najniższa cena: 1,99 zł
25% taniej
Przyprawa do barszczu czerwonego i dań z buraków
Najniższa cena: 1,15 zł
0% taniej
Mieszanka do ogórków konserwowych
Najniższa cena: 2,45 zł
19% taniej
Czosnek granulowany
Przyprawa warzywna do potraw (bez glutaminianu sodu)
Przyprawa do rosołu BIO
Garnek chłopski
Przyprawa warzywna do potraw
Pomysł na Curry (Z tego co zostało)
Goździki mielone
Jałowiec - owoce (całe)
Najniższa cena: 3,15 zł
21% taniej
Mieszanka przyprawowa pikantna
Najniższa cena: 2,49 zł
Mieszanka przyprawowa pikantna
Najniższa cena: 1,99 zł
Musztarda amerykańska (łagodna)
Najniższa cena: 4,19 zł
Musztarda Smoky BBQ (słodko-dymna)
Najniższa cena: 4,69 zł
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Najniższa cena: 5,49 zł
Kurkuma mielona (w słoiczku)
Najniższa cena: 7,99 zł
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Najniższa cena: 5,99 zł
Przyprawa do żurku i barszczu białego
Najniższa cena: 1,99 zł
25% taniej
Glazura smoky bbq z miodem (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 3,85 zł
Musztarda sarepska (ostra)
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Suszone pomidory z czosnkiem i bazylią
Liście laurowe
Ziele angielskie
Papryka słodka mielona
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
Podmarka Kuchnia polska
Pyszna fasola trafiła na europejskie stoły w XVI wieku - z Ameryki Północnej do Włoch, Hiszpanii, Francji i Anglii. Co ciekawe, zajadano się nią zarówno na dworach, jak i w lepiankach. Przez wieki dorobiła się wiernych ziołowych i korzennych towarzyszy, którzy podkreślają jej smak. Oprócz kminku i majeranku jest również chili.
bez dodatku glutaminianu monosodowego
Fasola po bretońsku Składniki (dla 3-4 osób): 300 g fasoli białej „Jaś", 100 g boczku, 150 g kiełbasy, 4 cebule, 3 łyżki oleju, łyżka mąki, 3 łyżki koncentratu pomidorowego, 2-3 łyżki Przyprawy do dań z fasoli Kamis. Przygotowanie: 1. Opłucz fasolę, zalej zimną wodą i odstaw na kilkanaście godzin. 2. Ugotuj ją w tej samej wodzie, w miarę potrzeby dolewając wrzątku. 3. Boczek ugotuj. 4. Cebulę pokrój w kostkę i zeszklij na tłuszczu. 5. Dodaj mąkę, zasmaż i rozprowadź wywarem z boczku. 6. Koncentrat pomidorowy połącz z fasolą, dodaj przyprawę, cebulę oraz pokrojoną w kostkę kiełbasę i boczek. 7. Zagotuj. Podawaj z pieczywem.
Wyprodukowano w Polsce
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00