SEKO
Śledzik na okrągło po kaszubsku
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Marynowane filety ze śledzia atlantyckiego bez skóry w sosie koperkowym.
wysoka zawartość omega-3
sos koperkowy 51 % [olej rzepakowy, woda, śmietanka, cukier, żółtko jaja w proszku, ocet spirytusowy, sos jogurtowy (jogurt, skrobia modyfikowana, stabilizator: pektyny), sól, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy, kwas jabłkowy; koper suszony 0,2 %, substancje zagęszczające: guma quar, guma ksantanowa; substancje konserwujące: sorbinian potasu, benzoesan sodu; aromat gorczycy]
kawałki marynowanych filetów ze śledzia atlantyckiego bez skóry 36 % [filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus), woda, cukier, sól, regulator kwasowości: kwas octowy]
cebula marynowana (cebula, woda, sól, regulator kwasowości: kwas octowy)
ogórek konserwowy (ogórek, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, ekstrakt kopru)
jabłko konserwowe (jabłko, woda, cukier, przeciwutleniacze: kwas cytrynowy, kwas askorbinowy)
Produkt może zawierać: skorupiaki, soję, seler i gluten (z pszenicy i owsa).
wysoka zawartość omega-3
Przeciwutleniacze | Zawiera |
Smaki / Aromaty | Zawiera |
konserwanty | Zawiera |
Wymiar liczbowy 250
Całe opakowanie | Nadające się do recyklingu |
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Okładka |
Waga brutto 270
g
Średnia miara (e)
Etykieta - papier, tacka - plastik
Opakowanie w 100 % do recyklingu
Śledzik na okrągło po kaszubsku
Śledzik na okrągło po myśliwsku
Koreczki śledziowe po giżycku
Koreczki śledziowe po kaszubsku
Śledź w galarecie z warzywami
Płaty śledziowe smażone w zalewie octowej
Płaty śledziowe ala Bismarck
Filety śledziowe a'la Matjas solone- wiaderko
Śledzik na okrągło po kaszubsku
Śledzik na okrągło po myśliwsku
Koreczki śledziowe po giżycku
Koreczki śledziowe po kaszubsku
Koreczki śledziowe w oleju
Ryba po grecku
Sałatka warzywna z groszkiem po polsku
Sałatka warzywna z jajkiem
Dorsz po grecku
Łagodna pasta makrelowa
Beczka śledzi filety z olejem wiejskim
Makrela w galarecie z warzywami
Pasta jajeczna
Pasta makrelowa
Śledź w galarecie z warzywami
Płaty śledziowe smażone w zalewie octowej
Należy spożyć do: data i numer partii na boku opakowania. Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 24 godzin.
24
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 7
ul. Zakładowa 3, 89-620 Chojnice, Polska
SEKO S.A., ul. Zakładowa 3, 89-620 Chojnice, Polska tel. +48 52 510 81 40, fax +48 52 396 73 51 www.sekosa.pl
SEKO
Marka | SEKO |
Znak weterynaryjny na opakowaniu
Śledź w sosie koperkowym. Wystarczy dodać ziemniaki i obiad gotowy!
SEKO na fali smaku