CARAZITA
Makaron 6-kolorowy cuorcini (serduszka)
Najniższa cena: 8,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Bucatini to makaron typowy dla środkowych Włoch, a zwłaszcza okolic Rzymu.
Ten rodzaj pasty to idealna synteza długiego makaronu - ze względu na rozmiar i krótkiego - ze względu na charakterystyczny otwór w środku. Bucatini to odpowiednia baza dla gęstych, bogatych w składniki sosów.
Makaron 6-kolorowy cuorcini (serduszka)
Najniższa cena: 8,99 zł
Makaron konjac spaghetti bezglutenowy
Najniższa cena: 9,15 zł
Makaron konjac noodle (nudle) bezglutenowy
Najniższa cena: 9,15 zł
Makaron konjac fettucine (wstążki) bezglutenowy
Najniższa cena: 9,15 zł
Makaron pszenny Udon (świeży)
Makaron pszenny Ramen (świeży)
Makaron fusilli (świderki)
Gnocchi ziemniaczane
Gnocchi (włoskie kopytka)
Gnocchi (włoskie kopytka) ze szpinakiem
Gnocchi (woskie kopytka) z pomidorami
Zacierka - makaron 2-jajeczny
Makaron kolanka ozdobne (creste di gallo)
Makaron łazanki (quadretti)
Makaron cavatappi (korkociąg)
Makaron Orzo Medium - w formie ryżu
Makaron gniazda wstęgi (nidi tagliatelle)
Gnocchi ziemniaczane (świeże)
Ravioli z ricottą i szpinakiem (świeże)
Ravioli z duszonym mięsem (świeże)
Gnocchi ziemniaczane (świeże) ze szpinakiem i mozarellą - na patelnię
Gnocchi ziemniaczane (świeże) z pomidorami i mozarellą - na patelnię
Gnocchi ziemniaczane (świeże) z szynką i mozarellą - na patelnię
Makaron casarecce (skrętki)
Makaron dla dzieci Psi Patrol - alfabet do zupy
Makaron dla dzieci Psi Patrol - cyferki do zupy
Makaron orkiszowy pełnoziarnisty - pióra
Makaron żytni pełnoziarnisty
Makaron konjac udon bezglutenowy BIO
Gnocchi ziemniaczane bezglutenowe
Gnocchi ziemniaczane z pomidorami bezglutenowe
Gnocchi ryżowe bezglutenowe
Tortellini z szynką parmeńską (świeże)
Makaron Trofie (z semoliny z pszenicy durum)
Tortellini z serem ricotta i szpinakiem
Tortellini z serem
Makaron ditalini rigati (naparstek) BIO
Makaron rigatoni (100% z pszenicy durum)
Makaron Orecchiette
Makaron orzo (w kształcie ryżu)
Tortelloni z grzybami (świeże)
Makaron w kształcie ryżu
Makaron z mąką gryczaną Soba (świeży)
Makaron świderki - dla diabetyków
Tortellini z grzybami
Tortellini z szynką
Tortellini trzykolorowe z włoską szynką sezonowaną
Tortellini z włoską szynką sezonowaną
Makaron konjac (w kształcie kulek) bezglutenowy
Tortellini z pomidorami i serem
Makaron spaghetti
Makaron bavette
Makaron gnocchi
Makaron spaghettini
Pesto alla Genovese (z bazylii)
Makaron penne rigate (pióra nacinane)
Makaron fusili (świderki)
Makaron tagliatelle (wstążka)
Makaron Farfalle (kokardki)
Makaron Orecchiette Pugliesi
Makaron mezze penne tricolore (pióra trójkolorowe)
Makaron bucatini grandi (rurka spaghetti)
Makaron casarecce (skrętki)
Sos pomidorowy Basilico (z dodatkiem bazylii)
Sos pomidorowy Arrabbiata (z ostrą papryką)
Sos pomidorowy Bolognese (z mięsem i warzywami)
100 g makaronu - 1 litr wody - 7 g soli. Doprowadzić wodę do wrzenia i posolić. Dodać makaron i gotować przez 8 minut, od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i podawać.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Società per Azioni Via Mantova 166, 43122 Parma Italy
Barilla G. e R. Fratelli Società per Azioni Via Mantova 166, 43122 Parma Italy
Barilla
Marka | Barilla |
Green Dot
Wstęga Möbiusa
Bucatini to makaron typowy dla środkowych Włoch, a zwłaszcza okolic Rzymu. Ten rodzaj pasty to idealna synteza długiego makaronu - ze względu na rozmiar i krótkiego - ze względu na charakterystyczny otwór w środku. Bucatini to odpowiednia baza dla gęstych, bogatych w składniki sosów.
Barilla to włoska, rodzinna firma spożywcza, która została założona w 1877 roku. Obecnie jesteśmy już międzynarodową Grupą, obecną w ponad 100 krajach. Jesteśmy światowym liderem na rynku makaronów i gotowych sosów w Europie kontynentalnej, produktów piekarniczych we Włoszech i chrupkiego pieczywa w Skandynawii. Grupa Barilla jest uznawana na całym świecie jako symbol włoskiej wiedzy specjalistycznej.
www.barilla.com
Nazwa funkcjonalnaMakaron
WariantBucatini
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00