Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ser Grana Padano Galbani to doskonały dodatek do wielu potraw. Wyróżnia go świeży zapach i pyszny smak. Jest lekko słodkawy, to ser półtłusty. Ma 28% tłuszczu, dzięki czemu nie jest bardzo kaloryczny. Z pewnością przypadnie do gustu każdemu miłośnikowi serów.
Ser Grana Padano powstaje z surowego mleka, posiada w swoim składzie sporo białka, które jest podstawowym budulcem mięśni. To sprawia, że sery powinny znajdować się w naszej diecie, nie tylko jeśli uprawiamy sport. Można pokroić go w plasterki lub kostki.
Ser Grana Padano Galbani- cechy:
mleko surowe
sól
podpuszczka
substancja konserwująca - lizozym (z białka jaj)
Wymiar liczbowy 200
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Włochy |
Typ | Zgrzewane |
Waga brutto 206
g
duński
fiński
niemiecki
inne
polski
szwedzki
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 6
Galbani
Marka | Galbani |
Chroniona nazwa pochodzenia produktu
Wyprodukowano we Włoszech
Lactalis Polska Sp. z o.o.
ul. Olkuska 7 02-604 Warszawa
Wyprodukowano na zlecenie Lactalis Polska Sp. z o.o. ul. Olkuska 7 02-604 Warszawa
Lactalis Polska Sp. z o.o. ul. Olkuska 7 02-604 Warszawa www.galbani.pl
www.galbani.pl