HOUSE OF ASIA
Makaron pszenny Udon (świeży)
Najniższa cena: 4,59 zł
18% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Liście kaffiru House of Asia to starannie wyselekcjonowane liście tajskiej limonki o charakterystycznym cytrusowym aromacie. Stosowane są przede wszystkim jako przyprawa do dań kuchni azjatyckiej, którym nadają piękny zapach i lekki smak.
Liście kaffiru już w niewielkiej ilości odmieniają smak różnego rodzaju potraw. Doskonale komponują się z mleczkiem kokosowym. Sprawdzają się w sałatkach i daniach ryżowych.
Liście kaffiru House od Asia – smak Azji w Twoim domu:
cytrusowe
kuchnia tajska
Makaron pszenny Udon (świeży)
Najniższa cena: 4,59 zł
18% taniej
Czarny sezam
Najniższa cena: 5,79 zł
40% taniej
Mleczko kokosowe BIO (tł. 17-19%)
Najniższa cena: 9,99 zł
20% taniej
Ocet ryżowy
Najniższa cena: 12,49 zł
20% taniej
Liście alg morskich nori (6 szt.)
Najniższa cena: 7,49 zł
20% taniej
Sos sojowy ciemny (naturalnie warzony)
Najniższa cena: 5,99 zł
Sos rybny
Najniższa cena: 8,99 zł
Sos sojowy jasny (naturalnie warzony)
Najniższa cena: 5,55 zł
Biały sezam
Najniższa cena: 4,99 zł
Olej sezamowy (z prażonego sezamu)
Najniższa cena: 14,15 zł
Makaron pszenny Ramen (świeży)
Najniższa cena: 4,59 zł
Wodorosty Wakame
Najniższa cena: 9,99 zł
Makaron z mąką gryczaną Soba (świeży)
Najniższa cena: 4,59 zł
Sos ostrygowy
Najniższa cena: 8,79 zł
Makaron pszenny (instant)
Najniższa cena: 5,79 zł
28% taniej
Pasta Wasabi (do sushi)
Najniższa cena: 5,99 zł
17% taniej
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od światła. Po otwarciu przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu do końca daty minimalnej trwałości.
Pieńków 147A, 05-152 Czosnów, Polska
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k., Pieńków 147A, 05-152 Czosnów, Polska www.houseofasia.pl
House of Asia
Marka | House of Asia |
Aromat Tajlandii to właśnie cytrusowy zapach liści limonki kaffir, który po otwarciu opakowania wypełnia całą kuchnię. Ciemnozielone liście wydzielają intensywny cytrynowy aromat, dzięki czemu nadają daniom efekt świeżości. Wyśmienicie wzbogacają smak dań curry, idealnie komponują się z mleczkiem kokosowym. Podkreślą smak sałatek i potraw warzywnych. Mogą być używane z trawą cytrynową i sokiem z limonki, aby wydobyć cytrynową esencję lub podobnie jak liście laurowe, do aromatyzowania bulionów.
Kraj pochodzenia: Tajlandia.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00