HOUSE OF ASIA
Sos sojowy jasny (naturalnie warzony)
Najniższa cena: 5,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Liście kaffiru House of Asia to starannie wyselekcjonowane liście tajskiej limonki o charakterystycznym cytrusowym aromacie. Stosowane są przede wszystkim jako przyprawa do dań kuchni azjatyckiej, którym nadają piękny zapach i lekki smak.
Liście kaffiru już w niewielkiej ilości odmieniają smak różnego rodzaju potraw. Doskonale komponują się z mleczkiem kokosowym. Sprawdzają się w sałatkach i daniach ryżowych.
Liście kaffiru House od Asia – smak Azji w Twoim domu:
cytrusowe
kuchnia tajska
100 % suszone liście limonki kaffir
Wymiar liczbowy 10
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Tajlandia |
Typ | Torebka |
Waga brutto 18
g
polski
Sos sojowy jasny (naturalnie warzony)
Najniższa cena: 5,99 zł
Biały sezam
Najniższa cena: 5,49 zł
Ocet ryżowy
Najniższa cena: 15,99 zł
Pasta Massaman Curry
Najniższa cena: 10,79 zł
Pasta Pad Thai
Najniższa cena: 9,99 zł
Pasta Żółte Curry
Najniższa cena: 9,99 zł
Trawa cytrynowa (suszona)
Najniższa cena: 8,79 zł
Sos rybny
Najniższa cena: 8,99 zł
Przyprawa garam masala (pikantna)
Najniższa cena: 3,99 zł
Grzyby Enoki
Najniższa cena: 8,79 zł
Mleczko kokosowe (tł. 5-7%)
Mleczko kokosowe BIO (tł. 17-19%)
Mleczko kokosowe BIO (tł. 5-7%)
Sos sojowy ciemny (naturalnie warzony)
Makaron pszenny Udon (świeży)
Makaron pszenny (instant)
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od światła. Po otwarciu przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu do końca daty minimalnej trwałości.
Pieńków 147A, 05-152 Czosnów, Polska
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k., Pieńków 147A, 05-152 Czosnów, Polska www.houseofasia.pl
House of Asia
Marka | House of Asia |
Aromat Tajlandii to właśnie cytrusowy zapach liści limonki kaffir, który po otwarciu opakowania wypełnia całą kuchnię. Ciemnozielone liście wydzielają intensywny cytrynowy aromat, dzięki czemu nadają daniom efekt świeżości. Wyśmienicie wzbogacają smak dań curry, idealnie komponują się z mleczkiem kokosowym. Podkreślą smak sałatek i potraw warzywnych. Mogą być używane z trawą cytrynową i sokiem z limonki, aby wydobyć cytrynową esencję lub podobnie jak liście laurowe, do aromatyzowania bulionów.
Kraj pochodzenia: Tajlandia.