SMAKMAK
Krokiety z mięsem
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kuchnia Polki Krokiety kebab zawiera w opakowaniu 6 sztuk tradycyjnych pasztecików, wyrobionych ze szczególną troską o najwyższą jakość smaku. Każdy krokiet jest nadziany świeżym mięsem namoczonym wcześniej w aromatycznym sosie. Natomiast ich chrupiąca panierka skrywa pod spodem delikatne ciasto i świeże warzywa. Kuchnia Polki Krokiety kebab jest smaczną i wyjątkową propozycją na danie obiadowe. Można je jeść, polewając wcześniej pieczarkowym sosem lub maczając je w nim. Krokiety należy przed spożyciem podgrzać w piekarniku przez kilkanaście minut lub na patelni przez 2 minuty po każdej stronie.
Krokiety z mięsem
Krokiety z mięsem BIO
Pierogi leniwe
Pierogi zbójnickie
Pierogi szpinakowe
Pierogi z kapustą i grzybami
Chłodnik litewski
Krokiety z pieczarkami i mozarellą
Kopytka
Sajgonki z mięsem wieprzowym
Sałatka jarzynowa
Szare kluski
Pierogi z serem
Pierogi mięsne
Pierogi ruskie
Sajgonki z warzywami
Kluski śląskie
Gołąbki w sosie pomidorowym
Przechowywać w temp. od 0ºC do 6ºC. Po otwarciu opakowania spożyć w ciągu 24 h.
Sposób przygotowania: Piekarnik: po wyjęciu z opakowania podgrzewać około 10 minut w temperaturze 200°C. Patelnia : odsmażać na niewielkiej ilości tłuszczu ok. 2 minuty z każdej strony.