MIX BRANDS
Soda oczyszczona
Najniższa cena: 9,15 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Proszek do pieczenia słodkich wypieków, takich jak ciasta, babeczki, tartaletki, naleśniki i racuchy.
podwójna porcja na 1 kg mąki
Soda oczyszczona
Najniższa cena: 9,15 zł
Soda oczyszczona
Najniższa cena: 1,15 zł
Proszek do pieczenia (na 1 kg mąki)
Najniższa cena: 0,85 zł
Proszek do pieczenia BIO
Najniższa cena: 2,49 zł
Amoniak spożywczy do wypieków
Najniższa cena: 2,95 zł
Soda oczyszczona
Proszek do pieczenia (na 1 kg mąki)
Soda oczyszczona
Proszek do pieczenia (na 0,5 kg mąki)
Proszek do pieczenia (na 0,5 kg mąki)
Proszek do pieczenia BIO (na 0,5 kg mąki)
Musztarda sarepska (ostra)
Najniższa cena: 1,85 zł
Musztarda delikatesowa (łagodna)
Najniższa cena: 1,85 zł
Papryka wędzona słodka mielona
Najniższa cena: 2,35 zł
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Najniższa cena: 4,99 zł
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy
Najniższa cena: 1,49 zł
Czosnek granulowany mielony w całości
Najniższa cena: 2,19 zł
Przyprawa do kurczaka złocista
Najniższa cena: 2,19 zł
Przyprawa do gyrosa
Najniższa cena: 2,19 zł
Kurczaka po toskańsku z suszonymi pomidorami
Najniższa cena: 4,29 zł
Penne w sosie pomidorowym z mozzarellą
Najniższa cena: 4,29 zł
Klopsiki w sosie pomidorowym z ziołami
Najniższa cena: 4,29 zł
Polędwiczki wieprzowe w sosie grzybowym
Najniższa cena: 4,29 zł
Makaron z kurczakiem w sosie curry
Najniższa cena: 4,29 zł
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Najniższa cena: 5,79 zł
Oregano
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo, ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo, ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
Więcej inspiracji znajdziecie na: www.kamis.pl
Ciasto czekoladowe z mlecznym kremem Czas przygotowania 60 min, czas pieczenia 35 min, porcje 8 Składniki: Ciasto: 6 jaj 180 g cukru 160 g mąki pszennej typ 450 1 łyżeczka Proszku do pieczenia Kamis 3 łyżki kakao 30 g masła 1 łyżka bułki tartej Masa: 125 ml mleka 140 g cukru 10 ml Aromatu waniliowego Kamis 250 g masła 250 g mleka w proszku Polewa: 150 g czekolady gorzkiej 6 łyżek mleka Sposób przygotowania: Ciasto: 1 Oddziel białka od żółtek. białka ubij na sztywną pianę, w połowie ubijania dodaj cukier. 2 Do ubitych białek dodaj po kolei żółtka, cały czas miksując. 3 Mąkę wymieszaj z proszkiem do pieczenia i kakao. Suche składniki połącz delikatnie z masą jajeczną. 4 Wlej do wcześniej wysmarowanej masłem i wysypanej bułką tartą tortownicy o średnicy 25 cm. 5 Piecz w nagrzanym do 170°C piekarniku przez ok.35 min, ostudź i podziel na dwie części. Masa: 1 Mleko zagotuj z cukrem i aromatem waniliowym, ostudź. 2 Miękkie masło utrzyj na puszystą masę, dodaj ostudzone mleko i mleko w proszku, dobrze wymieszaj. 3 Gotową masą przełóż biszkopt Polewa: 1 Czekoladę rozpuść z mlekiem, dobrze wymieszaj i polej wierzch ciasta. 2 Gotowe ciasto schłodź w lodówce.