FRISCO FRESH
Marchew luz

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Mieszanka do burgera to unikalna kompozycja ziół i przypraw, zawierająca suszone pomidory oraz oregano. Odpowiednio dobrana mieszanka ziół i przypraw podkreśla smak mielonego mięsa. Składniki te doskonale podkreślają smak i sprawiają, że grillowany burger zyskuje wyrazisty charakter.
bez dodatku konserwantów
bez dodatku glutaminianu monosodowego
z suszonymi pomidorami
Marchew luz
Ziemniaki kremowe
Czosnek 1 główka
Ziemniaki
Cena przed obniżką: 6,99 zł
72% taniej
Limonka 1szt.
Kiwi sztuka
Cena przed obniżką: 2,49 zł
40% taniej
Imbir świeży kłącze 1 szt.
Cena przed obniżką: 4,99 zł
Szczypior Parade - pęczek
Pietruszka luz
Por
Cebula czerwona 3-5 szt.
Cena przed obniżką: 4,99 zł
Kiwi 3-5 szt.
Pomarańcze sokowe 4-7 szt.
Ziemniak francuski
Avocado
Cena przed obniżką: 6,49 zł
39% taniej
Passata (sos pomidorowy) w kartoniku (3x200g)
Najniższa cena: 9,15 zł
26% taniej
Kefir mango
Najniższa cena: 3,39 zł
Brukselka krajowa
Borówka amerykańska
Szpinak
Buraki 4-6 szt.
Cena przed obniżką: 2,99 zł
50% taniej
Dynia Hokkaido
Marchew obrana słupki
Ziemniaki sałatkowe
Naturalna woda mineralna niegazowana
Cynamon cały
Najniższa cena: 6,99 zł
41% taniej
Kalarepa
Gruszka Lukasówka 3-4 szt.
Kapusta pekińska krajowa 1 szt.
Mango duże
Kapusta biała
Kefir naturalny
Najniższa cena: 3,39 zł
Limonki 3 - 5 szt.
Napój kokosowo-sojowy
Najniższa cena: 6,69 zł
Frytki cienkie do piekarnika bezglutenowe
Cena przed obniżką: 11,29 zł
Granat
Dynia Piżmowa
Przyprawa korzenna do piernika
Najniższa cena: 4,49 zł
30% taniej
Natka pietruszki - pęczek
Cebula cukrowa 3-6 szt.
Koperek - pęczek
Grejpfrut czerwony 2 szt.
Mięta - świeża cięta
Anyż w gwiazdkach
Najniższa cena: 6,99 zł
41% taniej
Sos pomidorowy do pizzy
Najniższa cena: 5,95 zł
Bakłażan 1-2 szt.
Włoszczyzna łamana krajowa
Cebula czerwona obrana 4 szt.
Mix sałat Active
Pomidory śliwkowe (rzymskie) czerwone
Szczypiorek - pęczek
Pomidory krojone Toscana
Najniższa cena: 7,15 zł
Mus 100% jabłko arbuz aronia
Najniższa cena: 3,19 zł
Cytryny BIO
Mus 100% truskawka jabłko banan marchew
Najniższa cena: 3,19 zł
Naturalna woda mineralna niegazowana
Woda mineralna niegazowana
Najniższa cena: 9,54 zł
Płatki kosmetyczne 90 szt.
Najniższa cena: 4,69 zł
Pomidor malinowy premium (600-900g)
Musztarda francuska (lekko ostra)
Musztarda miodowa (łagodna)
Najniższa cena: 4,79 zł
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Najniższa cena: 6,99 zł
26% taniej
Cynamon mielony (w słoiczku)
Drożdże suszone (6 sasz. x 8g)
Aromat waniliowy z wanilii Bourbon (naturalny)
Najniższa cena: 13,99 zł
29% taniej
Pieprz czarny ziarnisty - młynek
Najniższa cena: 11,99 zł
Cynamon kora
Najniższa cena: 7,99 zł
Anyż (gwiazdki)
Najniższa cena: 7,99 zł
Aromat migdałowy (naturalny)
Najniższa cena: 13,99 zł
29% taniej
Sól morska jodowana - młynek
Najniższa cena: 11,99 zł
Musztarda z żurawiną (łagodna)
Posypka dekoracyjna cukrowa - świąteczny mix
Wanilia - laska
Najniższa cena: 19,99 zł
Pieprz kolorowy ziarnisty - młynek
Najniższa cena: 11,99 zł
Posypka dekoracyjna cukrowa - niebieski mix
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
przechowywać w chłodnym, suchym i zacienionym miejscu
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
| Marka | Kamis |
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Burger Przygotowanie 15 min Gotowanie 12 min Porcje 4 Składniki: 800 g antrykotu wołowego zmielonego na średnich oczkach 1 opakowanie przyprawy do burgera Kamis 2 łyżki oleju 4 łyżki majonezu 4 łyżki ketchupu łagodnego Kamis 4 łyżki musztardy sarepskiej Kamis ½ łyżeczki kminu rzymskiego Kamis 2 łyżki soku z limonki 4 bułki do burgerów 100 g sałaty lodowej pokrojonej w paski 1 średni pomidor pokrojony w plastry 1 średnia czerwona cebula pokrojona w plastry ½ awokado pokrojone w plastry 2 marynowane jalapeno pokrojone w plastry 16 szt. nachos 1. Do mięsa dodaj przyprawę, dokładnie wymieszaj i uformuj cztery burgery o grubości ok. 2 cm. każdy delikatnie posmaruj olejem. 2. Do majonezu dodaj ketchup, musztardę, kmin rzymski, sok z limonki i wymieszaj. 3. Burgery smaż na patelni ryflowanej po 3 minuty na każdej ze stron, następnie wstaw na 5 minut do rozgrzanego do 130°C piekarnika. 4. Bułki przekrój na pół, zapiecz od środka na patelni ryflowanej i wstaw na 3 minuty do piekarnika. 5. Każdy spód i wierzch bułki posmaruj od środka 1 ½ łyżki sosu. 6. Na każdym spodzie układaj kolejno, sałatę, pomidor, cebulę, burgera, awokado, nachos, jalapeno i przykryj wierzchem bułki.