KAMIS
Liście laurowe
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Mieszanka do burgera to unikalna kompozycja ziół i przypraw, zawierająca suszone pomidory oraz oregano. Odpowiednio dobrana mieszanka ziół i przypraw podkreśla smak mielonego mięsa. Składniki te doskonale podkreślają smak i sprawiają, że grillowany burger zyskuje wyrazisty charakter.
bez dodatku konserwantów
bez dodatku glutaminianu monosodowego
z suszonymi pomidorami
Liście laurowe
Pieprz czarny ziarnisty
Czosnek granulowany suszony XXL
Kolendra (liście)
Przyprawa do kotleta schabowego z natką pietruszki
Spaghetti Napoli
Przyprawa warzywna do potraw
Przyprawa warzywna do potraw
Przyprawa do pieczonego kurczaka
Przyprawa do pomidorów
Przyprawa do pizzy
Soczystego kurczaka po meksykańsku + WORECZEK DO PIECZENIA
Przyprawa do karkówki z czosnkiem i kolendrą
Kurkuma mielona XXL
Pieprz kolorowy ziarnisty
Przyprawa warzywna do potraw (drobno zmielona)
Włoszczyzna ekologiczna (warzywa suszone) BIO
Miechunka suszona XXL
Mieszanka przyprawowa pikantna
Najniższa cena: 1,99 zł
Mieszanka przyprawowa pikantna
Najniższa cena: 2,49 zł
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Najniższa cena: 5,99 zł
Musztarda amerykańska (łagodna)
Najniższa cena: 4,19 zł
Jałowiec - owoce (całe)
Najniższa cena: 3,15 zł
21% taniej
Przyprawa do żurku i barszczu białego
Najniższa cena: 1,99 zł
25% taniej
Musztarda Smoky BBQ (słodko-dymna)
Najniższa cena: 4,69 zł
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Najniższa cena: 5,49 zł
Kurkuma mielona (w słoiczku)
Najniższa cena: 7,99 zł
Glazura smoky bbq z miodem (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 3,85 zł
Musztarda sarepska (ostra)
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Liście laurowe
Oregano
Musztarda delikatesowa (łagodna)
Musztarda miodowa (łagodna)
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
przechowywać w chłodnym, suchym i zacienionym miejscu
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Burger Przygotowanie 15 min Gotowanie 12 min Porcje 4 Składniki: 800 g antrykotu wołowego zmielonego na średnich oczkach 1 opakowanie przyprawy do burgera Kamis 2 łyżki oleju 4 łyżki majonezu 4 łyżki ketchupu łagodnego Kamis 4 łyżki musztardy sarepskiej Kamis ½ łyżeczki kminu rzymskiego Kamis 2 łyżki soku z limonki 4 bułki do burgerów 100 g sałaty lodowej pokrojonej w paski 1 średni pomidor pokrojony w plastry 1 średnia czerwona cebula pokrojona w plastry ½ awokado pokrojone w plastry 2 marynowane jalapeno pokrojone w plastry 16 szt. nachos 1. Do mięsa dodaj przyprawę, dokładnie wymieszaj i uformuj cztery burgery o grubości ok. 2 cm. każdy delikatnie posmaruj olejem. 2. Do majonezu dodaj ketchup, musztardę, kmin rzymski, sok z limonki i wymieszaj. 3. Burgery smaż na patelni ryflowanej po 3 minuty na każdej ze stron, następnie wstaw na 5 minut do rozgrzanego do 130°C piekarnika. 4. Bułki przekrój na pół, zapiecz od środka na patelni ryflowanej i wstaw na 3 minuty do piekarnika. 5. Każdy spód i wierzch bułki posmaruj od środka 1 ½ łyżki sosu. 6. Na każdym spodzie układaj kolejno, sałatę, pomidor, cebulę, burgera, awokado, nachos, jalapeno i przykryj wierzchem bułki.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00